2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 35 پست
 تیروئیدتون مشکل نداره.چون من ک کم کاری تیروئید دارم کف دست و پام داغه و شکمم سرده همیشه

ن همچین مشکلی نداشتم تا حالا..بعضیا میگن بخاطر هورمونای حاملگیه..نمیدونم دیگه والا

بعضیا میگن بخاطر جنسیت بچه

شکر خدا
تو سونو واژینال اگه ساک حاملگی باشه دیده میشه اگه چیزی نیست شاید اصلا باردار نیستی

خب پس چرا آز و بی بی چک مثبت شده یعنی میشه باردار نباشم.خودم بر اساس آخرین رابطه پرخطر حدس میزنم ک لقاح 12 قبل از پری بوده باشه و دیر تشکیل شده باشه اما باز نگرانم و اینکه دکترم دیروز خیلی سرش شلوغ بود و از 6تا 11 مطب بود و من آخرین نفر بودم میگم شاید خسته. بوده دقت نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس چرا آز و بی بی چک مثبت شده یعنی میشه باردار نباشم.خودم بر اساس آخرین رابطه پرخطر حدس میزنم ک ل ...

خوب یه هفته صبر کن یه جا دیگه برو سونو واژینال 

این درد زیر شکم هم شاید از روده ات باشه

من اوال حاملگیم درد شدید زیر دل داشتم که دکتر گفت صددرصد خارج رحمه که تو سونو و...نشون داد که نه مشکلی نداره 

بعد فهمیدم از روده ام است که با طب سنتی و رعایت غذایی خوب شد ولی گاهی برمیگرده

خوب یه هفته صبر کن یه جا دیگه برو سونو واژینال  این درد زیر شکم هم شاید از روده ات باشه من او ...

حرفتو قبول دارم شاید روده هام باشن چون معذرت میخوام من هیمشه یبوست باهامه و الان که باردار شدم چون اشتهام کم شده و تنبل هم شدم برا غذا درست کردن شاید مشکلم حادتر شده.

حرفتو قبول دارم شاید روده هام باشن چون معذرت میخوام من هیمشه یبوست باهامه و الان که باردار شدم چون ا ...

راه حل یبوست و باد معده

ابتدا یه قاشق غذاخوری پودر گل سرخ رو بریز تو نصف استکان روغن کنجد بزار یه جوش کوچولو بزنه سرد که شد یه قاشق چای خوری 8ساعتی یه بار بخور 

من سه روز اجرا کردم هم روده هام خوب شد و هم اینکه اشتهام عالی 

پرخوری نکن 

چیزای باددار هم ممنوعععععععععععععععععع