2777
2789
عنوان

دختر خالم

138 بازدید | 20 پست

بارداره

فردا قرار بود با فامیل پدری بریم بیرون ، منم بچه خواهرم یه آبله خفیف داره

بعد قرار بود اینا خودشون بیان و گفتیم اونجا هوا آزاده دیگه این بچم که نزدیک کسی جز مامانش نمیشه .

بعد الان این دختر خالم میگه ما ماشین نداریم با ماشین شما میایم ، ماهم رومون نشد بگیم نه .

حالا بچه بشینه جلو اونا بشینن عقب شیشه ها هم باز کنیم باز ریسکه ک بگیره نه ؟

خواهشا اونایی ک میخوان بگن خواهرت نباید بره و این حرفا نظر ندن بعد سال ها اینجا جور شدن و کنسل نمیکنن

نمبدونم ولی هواست باشه بدنتون ب هم برخورد نکنه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تموم دوستای من گرفته بودن من با رعایت فاصله یک متری مبتلا نشدم 

عزیزم میگه دختر خالش حاملست اون شرایط بدنش فرق میکنه

و اگه بگیره ممکنه باعث عقب  موندگی بچه بشه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

نه تموم دوستای من گرفته بودن من با رعایت فاصله یک متری مبتلا نشدم 

قبلا نگرفته بودین؟؟

کاش منم نگیرم ازش درسته باهم تو یه خونه ایم  ولی خب اگ من بگیرم خیلی بد میشه 🤦

ای وای خاک به سرم خدانکنهههه😭😭

دوست من از خواهرش ابله مرغان گرفت الان سر بچش مث یه بچه یک ماهسولی ۶ سال سنشه و اینکهاصن چیزی متوجه نمیشه

بگو دختر خالت نیاد

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃