2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت دنبال زندگی ما نباش:/

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 30 پست
حالا میرفتی ببین چه آتیشی میسوزوند...مردم خودشونو با رفتارشون فریاد میزنن .. و دیگران رو طوری قضاوت ...

مرسی قربونت برم کلا بلاکه .

همه چیشو پاک کردم.

هرروز زنگ میزد جواب نمیدادم

با گوشی مادرش زنگ به مادرم زد 

من حتی مامانشن بلاک کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خودش الان نگران زندگیشه چون بد شروعش کرده. حرفاشم از سر نگرانیه.‌

من که برای اینکه فکر بد نکنه دوستمم باهاش قطع کردم مبادا فکر کنه چون خواستگار قبل من بود خبریع 

همون روز که فهمیدم بله برونه زنگ زد گفتن بیاید مراسم عیب نداره این حرفا نیس و اینا 

من گفتم خدا شاهده جان مادرم و قسم خوردم نه بیشتر نه کمتر از برادر میبینمش ایشونو که بدونن برادره و‌تمام

اما ذهنش کثیفه دیگه 

به خدا این روانیه...من همچین آدمی تو زندگیم بوده.‌الان درست ۱۵ ساله ندیدمش ..

روانی کمشه

بهم میگه تو نیومدی که نگن دختره اومده مخ شوهر دوستشو بزنه  خودتو خوب نشون بدی ولی بعدا منکه میدونم میای زندگیمو خراب کنی

برگشته میگه تو چون‌ پولداره میخوای بیای صاحب پول و مال و منالش شی 

چه بدونم برگشت گفت اگه میومدی میدونستم چجوری اون غرورت و خورد کنم جلو همه تا همه ذات بدتو بشناسن😐😐

پس راهنمایی ما درست بود که گفتیم نرو .. چون من شما رو یادمه وگفتم بری اذیت میشی .. ولی فکرشم نمیکردم ...

والا من ذره ای به اینکه اون شوهر کرد ازار ندیدم.باور کن قسم میخورم که حتی ناراحت شدنمم برای این بود که چه زمانی برای این بی لیاقت حروم کردم

ولی این مثل اینکه ناراحته 

جان من بگو اینا رو شوخی میگی ..گیر عجب موجود بیماری افتادی 

بابا دارم راست میگم تازه خیلی چیزاشو نمیخوام بگم اعصابتون خورد نشه ولی خیلی آشغاله

میگه برای چی تو ناراحت نیستی؟؟ 

چرا نمیسوزی از ازدواج من؟ حتما نقشه برای زندگیم داری

والا من ذره ای به اینکه اون شوهر کرد ازار ندیدم.باور کن قسم میخورم که حتی ناراحت شدنمم برای این بود ...

اینطور که مشخصه به زودی خودتم ازدواج میکنی و انشالله خوشبخت میشی .. فقط این رفتارهاشو یادت باشه .. اون دوست تو نیست..فراموش نکن

اینطور که مشخصه به زودی خودتم ازدواج میکنی و انشالله خوشبخت میشی .. فقط این رفتارهاشو یادت باشه .. ا ...

مرسی عزیزم از آرزوی خوبت✨

نه بابا همون شب که فهمیدم قیدشو زدم

این خانوم مشکل داره  چون خودش همه چی چ بد شروع کرده میترسم از همه چی  این زندگی هم براش ...

انشالله به حق علی زندگیش خوشبختی باشه و بس ماکه بد دشمن نخواستیم چه برسه به ادم مثلا دوست.

ولی  اره حق با شماست انگاری چون خودش بد ذاته اونجوری داره می‌ترسه