2777
2789
عنوان

ذکر مشکل گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم گفتم اسم ومشکلاتان را میگید من ذکر میگم بهتون عمل میکند بعد حاجت روایی اینجا میگید گلم

عزیزم من چند ماهه با شوهرم زندگیم به مشکل خورده.بعد بیست سال زندگی خوبی که داشتیم میگه طلاق.دوتا بچه دارم لطفا راهنماییم کن شوهرم به زندگی برگرده حالتاش خیلی عیر عادی شده.چندین جا رفتم میگن طلسم سیاه گرفتن برای جداییتون .

ذکری چیزی هست که من انجام بدم؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

سلام عزیزم میشه لطفاً بم کمک کنید

اسمم آیدا 

میخام بدونم همزاد دارم؟ یا دعایی چشم زخمی چیزی هست.

افسردگی شدید گرفتم انرژی ندارم.بدون هیچ دلیلی نزدیک به عقد نامزدیمم بهم خورد.اتفاقای خوبی نمی افته علتش چی می‌تونه باشه؟ چیکار باید کنم؟

تو رو خدا و قرآن دعا کنید همه ی  اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و بدی کردن و حقمونو خوردن و آزارمون میدن و خونه زندانیمون کردن و برامون تعیین تکلیف کردن انشالله تقاص پس بدن خیلی خیلی زود و دیگه زورشون به مورچه هم نرسه چ برسه من و عزیزانم 💔😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

فاطمه برای قبول شدنم یه رشته خوب دانشگاه  ملی دعا کن واسه خواهرم ریحانه دعا کن خوشبخت شه🙏 خیلی ممنون از لطفتون 🌷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1