2777
2789
عنوان

ذکر مشکل گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 101 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میشه  ب منم ی ذکری بدین که خانوادم کمتر منو با محدودیتها شکنجه بدن خیلی اذیت شدم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

عزیزم منو شوهرم باهم قهریم

من خونه بابامم.من آشتی میخوام

اون کوتاه نمیاد

ایندفعه من مقصر بودم

عذرخواهی و اینام کردم فعلا که سه ماهه قهریم از بچه هامم دورم.نمیخوام با التماس برگردم میخوام اونم بخواد

چله ی سوره طلاق و مزمل و حشر و حدیث کسا و یاسینم گرفتم هنوز که جوابی نگرفتم

نمیدونم شوهرم قصدش جدایی؟

چی بخونم خودش پیشقدم بشه واسه آشتی؟ و حسش بمن بیشتر بشه

منظورم حس عشق و علاقه و دوس داشتنش

یا علی ولی الله یامانع  یارافع هرکدام بنیت۱۰۰مرتبع

تا چن روز بخونم 

درکل میشن ۳۰۰تا هرسه؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

سلام

من میخوام رابطه م با خدا مثل قبل بشه، خیلی قبل. ولی خیلی درگیر دنیا و زندگی شدم بعنوان مادر و همسر. نمیتونم همه چیو باهم داشته باشم، کلا یک بعدی هستم. چکار کنم که بتونم هر لحظه خدا رو حس کنم؟!اگه خدا رو داشته باشم همه چیز خواهم داشت.

اصلا گناهان منو بخشیده یا خیلی سیاه شدم؟

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....