2821
2789
سوالا سخته قبولی آسون ولی دانشگاه نه خیلیا بزور فوق دیپلم رو میگیرن در میرن

مثلا دانشگاه هایی مثل تهران  وشریف باید زیر چند باشه رتبه تا آدم بتونه بره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوالاش ازتجربی یه لول پایینتره ولی بازتواونایی که مانداریمم یکم سختتر اما این دوسال حسابان وفیزیک وشیمی ازتجربی راحتتر بوده قبولیم راحتتره اگه کسی تایمی که یک نجربی برای زیر ۲۰۰۰ شدن بزاره رو توریاضی درس بخونه زیر۱۰۰ میشه

سوالاش ازتجربی یه لول پایینتره ولی بازتواونایی که مانداریمم یکم سختتر اما این دوسال حسابان وفیزیک وش ...

منم می‌خوام برم ریاضی ولی نمره نمیارم احتمالا توش....مجبورم برم انسانی و سال دیگه رشته امو عوض کنم برم ریاضی ولی میترسم نشه و نتونم برم.....معلمان هم که قربونشون برم سر امتحان به همه رسوندن غیر از کنه بدبخت😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

راه دیگه نیست ؟؟که بتونم برم ریاضی ؟

منم می‌خوام برم ریاضی ولی نمره نمیارم احتمالا توش....مجبورم برم انسانی و سال دیگه رشته امو عوض کنم ب ...

عزیزم اینجور که من میدونم اوتقدر نمره توانتخاب رشته تاثیر نداره چند مگه شدی؟نمونه شرکت نکردی ؟نگران نباش حتی اگه بری انسانی هم میتونی یازدهم بری ریاضی اونقدر سختت نمیشه فقط باید درساشو امتحان بدی ویعنی ریاضیت خوب باشه

عزیزم اینجور که من میدونم اوتقدر نمره توانتخاب رشته تاثیر نداره چند مگه شدی؟نمونه شرکت نکردی ؟نگران ...

ممنون عزیز دلم...❤️

نمونه شرکت نکردم ولی مدرسه خودمون اسم نوشتیم پول هم دادیم ولی خب اگه این مدرسه ام نیارم ,,اونجام نمیتونم برم ...می‌سوزم😭

ممنون عزیز دلم...❤️ نمونه شرکت نکردم ولی مدرسه خودمون اسم نوشتیم پول هم دادیم ولی خب اگه این مدرسه ...

اها درسته ولی میاری ان شالله نگران نباش یادم زمان ماهم اینجوری خیلی میگفتن ولی ریاضی تعداد کسانی که میخوان برن کمه بخاطرهمین همه رومعمولا قبول میکنن