2821
2789
عنوان

زیتون شور

112 بازدید | 6 پست

سلام ما تقریبا ۶ ماه پیش ی مقدار زیتون شور خریدیم داخل یخچال هست یکمی رویه آورده انگار داره کپک میزنه چیکارش کنم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بنظرتون میشه آبش خالی کنم سرکه بریزم داخلش 

آخه یکمش ریختم تو سرکه خیلی خوشکل و شفاف شد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنداز بره،روش وقتی کپک بزنه ینی ازته ریشه زده

آخه تقریبا ۴ کیلوعه دلم ننیاد و طعمش تغیری نکرده دلم نمیاد

6ماه؟؟؟؟خراب شده فکرکنم بازم بو و مزه مهمه 

تو یخچال بوده

آره رفتیم شمال زیاد خریدیم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز