mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 عنوان زیتون شور 127 بازدید | 6 پست سلام ما تقریبا ۶ ماه پیش ی مقدار زیتون شور خریدیم داخل یخچال هست یکمی رویه آورده انگار داره کپک میزنه چیکارش کنم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1403/03/25 | 18:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 بنظرتون میشه آبش خالی کنم سرکه بریزم داخلش آخه یکمش ریختم تو سرکه خیلی خوشکل و شفاف شد بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 48462 6ماه؟؟؟؟خراب شده فکرکنم بازم بو و مزه مهمه ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 بنداز بره،روش وقتی کپک بزنه ینی ازته ریشه زده آخه تقریبا ۴ کیلوعه دلم ننیاد و طعمش تغیری نکرده دلم نمیاد بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 6ماه؟؟؟؟خراب شده فکرکنم بازم بو و مزه مهمه تو یخچال بودهآره رفتیم شمال زیاد خریدیم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mmmmm1372 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 3554 آخه تقریبا ۴ کیلوعه دلم ننیاد و طعمش تغیری نکرده دلم نمیاد گلم بنداز بره ،مشکل گوارشی درمانش هزینه بر تره