2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

148 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من میخوام برم سونوگرافی برای روز تخمکگذاری اقدام به بارداری کنم منتهی دیروز که زور ۱۰پریودیم بود ازم مایع سفید مثل همون سفید تخم مرغ خارج شد امکان داره که تخمکگذاری اتفاق افتاده باشه چون من روز ۱۳پریودیم وقت گرفتم برای سونو

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

من یه جا خوندم ترشحات یکی دوروز قبل یا بعد تخمک گذاری میاد...بستگی به سیکلتم داره معمولا چهارده روز قبل پریود بعدی تخمک آزاد میشه....

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هروقت میرم رو دوازدهم میرم ... اگه خونریزیتون در حد دو روزه و دوره اش کوتاهه ده روز برید ... ولی اگه 26 روز به بالاس دوازده هم برید ..

ضمنا بعداز پریودی همون ترشح بخاطر تمیز بودن دیواره رحم گاهی پیش میاد    

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  

کیت تخمک گذاری هم خوب بود میگرفتی...

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خب بخاطر تخمک گذاری هست.پیدا کردن روزش سخت نیست.چرا سونو میرید؟

دوست دارم بچه اولم پسر بشه 

البته اگه خدا صلاح بدونه

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

روزهای قبل از تخمک گذاری شانس دخترزایی بیشتر و روز تخمک گذاری و دوسه روز بعدش شانس پسرزایی زیاده.من با کمک یک سایت روز دقیق رو پیدا کردم و توی اون روزها دقت کردم نشونه ها درست بود.من برای تست اون سایت اینکارو کردم عالی بود

😊
روزهای قبل از تخمک گذاری شانس دخترزایی بیشتر و روز تخمک گذاری و دوسه روز بعدش شانس پسرزایی زیاده.من ...

عزیزم شما به نتیجه رسیدین؟