درت کردم تیکه تیکه کردم تو ظرف بردم واسه مادرشوهرم دور باشیم با چای بخوریم 8تا تیکه درست کردم دوتاشم با خودم برداشتم گذاشتم یخچال همین که مادرشوهرم گذاشتش شوهرم چهارت تیکشو درجا خورد یه قلپ چایم روش کرد خجالت کشیدم بعدش پدر شوهرم یه تیکه برداشت با مادرشوهرم نصفی خوردن الکی گفتن قند دارن یه تیکه به من رسید یه تیکه ام برادر شوهرم بعد یه تیکه دیگه مونده بود اینم شوهرم چهاردستی خورد دلم میخواست خفش کنم زشت بود انگار گشنه بود
بهش بگو کارش خیلی زشت بود ، بگو اگه میخواستیم همه ش رو خودمون بخوریم همون خونه خودمون میخوردیمش ،الان رفتیم ظرفای اونارو کثیف کردیم و دیدن کیک رو فقط،
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.
ماپرشوهرت همیشه اول ب پسرش غذا میداده؟ مامان من غذا باشه همش میذاره برا داداشم چ گوشت چ میوه بستنی ...
نه بابا مادرشوهرم همیشه اول خودش میخوره هرچی ماند بچه ها باورش سخته اما تنها مادری که دیدم خودشو مقدم میدونه مادرشوهرمه شاید به خاطر همینه که بچه هاش حریص شدن تو خونشون ی درخت توت بود همیشه از طعم توتش تعریف میکرد اما نه بچه ها نه همسرش هیچکدوم توت اون درخت رو نمیدیدند یکبار پرسیدم چطور میگی خوشمزس این که هر روز نگاه میکنم توتهاش نرسیدس گفت صبح زود قبل اینکه بقیه بیدار شن میرم همشو میخورم