2777
2789
عنوان

کیک خیس درست کردم بردم واسه مادرشوهرم بگم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 74 پست
اره همین طوره تقصیر مادرها هس ک پسرهاشون رو پرخور و لوس و خودخواه میکنن

اره واقعا 

🤣جالبه وقتی اعتراض میکنم مامانم ب من میگه لوس و خودخواه 

لقمه از دست بچه کوچیک میگیره شیرینی میگیره میده ب پسرش😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا سیر نمیشه اصلا عبدا خیلی غذا میخوره خسته شدم بخدا

بهش بگو کارش خیلی زشت بود ، بگو اگه میخواستیم همه ش رو خودمون بخوریم همون خونه خودمون میخوردیمش ،الان رفتیم ظرفای اونارو کثیف کردیم و دیدن کیک رو فقط،

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خجالتیم نمیخواستم زهر کنم تو دهن همه این کیکو

عزیزم خوب کردی 

هیچ وقت تو جمع کسیو ضایع نکن 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

افرین 🤣  یکی بزار دهنش یکی هم بزن تو سرش 😂

تو چقد خوبی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅

هیچ وقت از نی نی سایت نرو🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😆😆😆😆😆

ماپرشوهرت همیشه اول ب پسرش غذا میداده؟ مامان من غذا باشه همش میذاره برا داداشم چ گوشت چ میوه بستنی ...

نه بابا مادرشوهرم همیشه اول خودش میخوره هرچی ماند بچه ها باورش سخته اما تنها مادری که دیدم خودشو مقدم میدونه مادرشوهرمه  شاید به خاطر همینه که بچه هاش حریص شدن  تو خونشون ی درخت توت بود همیشه از طعم توتش تعریف می‌کرد اما نه بچه ها نه همسرش هیچکدوم توت اون درخت رو نمی‌دیدند یکبار پرسیدم چطور میگی خوشمزس این که هر روز نگاه میکنم توتهاش نرسیدس گفت صبح زود قبل اینکه بقیه بیدار شن میرم همشو میخورم  

نه بابا مادرشوهرم همیشه اول خودش میخوره هرچی ماند بچه ها باورش سخته اما تنها مادری که دیدم خودشو مقد ...

واای چ مادر عجیبی!!

بعصی ها ی چیزی شنیدن ک میگن خودتون رو دوست داشته باشید  اینا بد متوجه شدن 

با خودخواهی اشتباه گرفتن

خودشم اذیت میشه تو پیری الان همه بچه ها تنهاش گذاشتن فقط به خاطر همین اخلاقاش و حرص و طمعش 

حقشه

مادر شوهر منم خیلی خودخواهه اصلا بچه هاشو دوست نداره

اصلا غذا درست نمیزاره جلو کسی 

اینقدر ک خسیس هس 

الان ماه به ماه کسی در خونشو نمیزنه