2777
2789
عنوان

کیک خیس درست کردم بردم واسه مادرشوهرم بگم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 74 پست
اصلا سیر نمیشه اصلا عبدا خیلی غذا میخوره خسته شدم بخدا

درکت میکنم کاملا

دایی منم پرخوره ، شیرینی که میبینه انگار چشماش فقط اونو میبینه و یجوری زیاد میخوره که ادم خجالت میکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوبه وسایلشو دارم رفتم خونه 20تا تیکه درست میکنم بزور میکنم تو حلقش

افرین 🤣 

یکی بزار دهنش یکی هم بزن تو سرش 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
تو ک از اشتها شوهرت خبر داشتی چرا یه کیک بزرگ درست نکردی

هشت تا تیکه درست کردم گفتم نهایتا سه تا بخوره یکی خودم یکی مادرشوهرم. یکی برادر شوهرم یکیم پدر شوهرم یکیم اضاف

افرین 🤣  یکی بزار دهنش یکی هم بزن تو سرش 😂

فقط من پام برسه خونه 20تا درست میکنم همشو با هم میچپونم تو حلقش البته که اینم نکه بدش میاد میخوای خواهر 40تا درس کنم از شب تا صبح هیچی ازش نمونه

حالا خوبه وسایلشو دارم رفتم خونه 20تا تیکه درست میکنم بزور میکنم تو حلقش

خوب بلند میگفتی عزیزم یکم خویشتنداری کن ، به بقیه هم برسه !!!

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بازم برای مادر شوهر درست کن ایندفعه بگو نصفشو بزار یخچال برای خودتون این بی ادب گشنه همشو نخوره همسر منم همینه نه از این بدتر سهم بچه ها رو میخوره منم همیشه مجبورم  برای هر کس تو بشقابش بزارم که بچه ها گرسنه نمونن اگه غذا تو دیس باشه یا خورشت تو ظرف اول برنج میکشه بعد همه گوشتای خورشت تا بچه ها بفهمن چه شده بشقاب اول رو تموم کرده دیس رو میکشه سمت خودش آب خورشت خالی میکنه روش و تمام