2777
2789
عنوان

پرندم‌ مرد

507 بازدید | 8 پست

قشنگ یادمه روزی که به خاطر یه سفر کاری بابامو مامانم رفتن مشهد.منو خواهرم توی خونه تنها موندیم.وقتی برگشتن عموم بهشون یه قفس داده بود که توش یه مرغ و عشق و یه عروس هلندی زرد بود.خیللللی خوشحال شده بودم،چون روزای سختی داشتم.اسم عروس هلندی رو گذاشتم چیکو،اسم مرغ عشقو گذاشتم دلبر.چیکو واقعا مهربون بود،مظلوم بود و حسی که بین منو اون بود واقعی بود،یه حیوون خونگی ساده نبود،دوستم بود،همه چیزم بود.قشنگ یادمه وقتی خواهرم اذیتش میکرد خودشو مینداخت تو بغل من.کلی باهاش خاطره های خوب دارم.منو کاملا میشناخت.جوری که بین یه عالمه ادم میومد روی پای من مینشست.امروز کلا نتونستم برم سمتش.بغلش کنم،بوسش کنم.اخه فردا امتحان دارم،داشتم برای اون میخوندم.خواهرم رفت بهش خیلی زیاد پفک داد.یهو اومد گفت مرده.دیدم کف قفس افتاده.هرموقع چیکو رو‌بیرون میاوردم،دلبر سر و صدا میکرد.الان که دوستش مرده همینجوری ساکت کنار جسدش نشسته و هیچ سر و صدایی نمیکنه،انگاری خودش فهمیده دیگه تنها شده.دوستش نیست دیگه.

میخوام اینو بدونی چیکو تا ابدددد یادت میمونم.خیلی دلم برات تنگ‌میشه دوستم ،خیلی...

دلیل اینکه دخترها پدرهاشون رو بیشتر از همه دوست دارند ، اینه که حداقل یک مرد توی دنیا هست که هیچوقت بهشون صدمه نمیزنه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم منم تجربشو دارم خیلی سخته🥺🥺

چجوری کنار بیام واقعا با غمش

دلیل اینکه دخترها پدرهاشون رو بیشتر از همه دوست دارند ، اینه که حداقل یک مرد توی دنیا هست که هیچوقت بهشون صدمه نمیزنه !
چجوری کنار بیام واقعا با غمش

بزار زمان بگذره

من بعد دو ماه یکی دیگه گرفتم ولی ۲سال میگذره و من هنوز یاد اونم

خیلی با این فرق داشت

انرژیشو میگرفتم. انگار اونم انرژیمو میگرفت

با زبون بی زبونی...

مقیم درون خود...
بزار زمان بگذره من بعد دو ماه یکی دیگه گرفتم ولی ۲سال میگذره و من هنوز یاد اونم خیلی با این ...

ممنونم ترنم جونم.

الهی😪😪

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁