2789
عنوان

اکس دیت

189 بازدید | 6 پست

آقا اینا خانواده ، ننه بابا ندارن میان تو برنامه خیلی راحت میگن با هم می رفتیم مسافرت ، شب تا صبح باهم بودیم ، مهمونی می رفتیم ، بعضیاشونم که میگن کلا با دوست پسرم تو یه خونه زندگی میکردیم جالبه کامنتای ملتم میخونی اکثرا براشون عادیه چیز عجیبی نیست اینا نمی‌دونم منو دوربیاریم انگاری تو یه سیاره دیگه زندگی میکنیم اینا یه سیاره دیگه چطوری ممکنه ؟! اینقدر اوپن باشن اینجا مگه ایران نیست حالا ما باشیم همون دوست پسرم بگیم داریم جلو دونفر مامان بابام میزنن تو دهنمون میگن فردا دیگه کسی نمیاد بگیرت بعد اینا میان میگن مسافرت می‌رفتیم فلان چند هزار نفرم میبینن تازه به ننه باهاشون زنگ میزنن اوناهم خیلی اوکی رفتار میکنن 

میخواستم بگم عادیه دیدم انگار خیلی خوشتون نمیاد 😶‍🌫️

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخواستم بگم عادیه دیدم انگار خیلی خوشتون نمیاد 😶‍🌫️

چرا واسه خانواده ما عادی نیست 🥲🥺 ما خانواده مون به فهمن با یه پسر حرف میزنیم عادی جرمون میدن

چرا واسه خانواده ما عادی نیست 🥲🥺 ما خانواده مون به فهمن با یه پسر حرف میزنیم عادی جرمون میدن

طرز فکر خانواده ها متفاوته 

بعضیا سنتی ترن 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.