2777
2789
عنوان

واقعا با بچه جلو میشینید؟

455 بازدید | 13 پست

الان تاپیکی با این موضوع دیدم، فکر نمیکردم انقدر کار عادی باشه و همه بگن مگه چیه و حساس نباشید و این مدل حرفها، هرچقدرهم شوهر شما خوب رانندگی کنه حادثه خبر نمیکنه ممکنه ماشین عقبی یا جلویی بد رانندگی کنن.

من شوهرم تو بیمارستان کار میکنه و انقدر کیس این شکلی دارن بچه های چند ماهه با صورتهای ترکیده و ضربه مغزی شده، شما مسئولید دربرابر سلامت نوزادتون، صندلی ماشین نمیخرید اشکال نداره حدتقل عقب بشینید در مقابل سلامت نوزادتون واقعا کار خاصی نیست. سرم سوت کشید از این مقدار بی مسئولیتی و سهل انگاری مادرها.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم من حتی بچه هام بزرگ شدن تا ۹سال اجازه نمیدادم جلو بشینن وقتی رانندگی میکنم نوزاد که مطلقا

منم دقیقا مادرم بهم اجازه نمیداد تا کلاس پنجم جلو بشینم، همیشه عقب میشستم. 

دقيقا! منم تو خيابون پدر و مادرهايي رو ميبينم كه بچه ٤-٦ ساله جلو نشسته بدون كمربند، و شيشه تا اخر پايين هست و دست بچه هم گاها بيرون!! واقعا اين پدر و مادرها نمي فهمن!! نمي ترسن! اصلا جون بچه شون براشون مهم هست! چند باري نتونستم خودم رو نكه دارم و به طرف اشتره كردم كه بچه چرا دستش بيرونه!! منم به شدت نسبت به امنيت بچه هام حساس هستم

بدتر از اونا مادرایی  هستن که بچه شون بغل باباهه میدن درحین رانندگی ،چقدرم به خوشون افتخار می ...

وای من انقدر عصبانی میشم همچین چیزهایی میبینم. بابا اون بچه امانته دست شما عروسک که نیست

کار درستی میکنید من هنوز بچم به دنیا نیومده ولی منم میخوام پیشش عقب بشینم

آره دیگه وظیفمه که مراقبش باشم این همه سال جلو نشستم چی شد حالا چند وقت هم عقب بشینم 

ان شاءالله به خوشی بچه ت رو بغل بگیری