2777
2789
عنوان

گفت با چند نفر رابطه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 8693 بازدید | 174 پست
الان پسرای دور و ورم ک دانشگاه دولتی هم درس میخونن و المپیادی و فلان با کلی دختر... الان کلا اکثریت ...

د قیقا همسر م من دانشگاه شریف درس خونده 

می گفت هم‌کلاسام‌تو بیو می زدن شریف که دختر ها جذب شن 

بله ولی غیر ممکن نیست  ا یشون می گه نه هر کس خطا کرد دیگه نمی سه بهش لکر کر د  از ...

بله شخص اگر توبه واقعی انجام بده ، بحثش جداست.

اینکه بعد ازدواج هم خ ی ا ن ت اتفاق بیفته ، من به شخصه عقیده دارم (ممکنه شما با عقیده من مخالف باشی) هر آدمی ممکنه دچار انحراف و خطا بشه و همه ما باید تلاش کنیم از نفسمون مراقبت کنیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مجبو ر نیست  ولی خد ا هم به کسی که توبه کرده فرصت دوباره‌می ده  شما خد ا هم زیر ...

عزیزم زندکی مشترک و بحث ازدواج  جای این فلسفه ها نیس😐اسی قطعا براش مهمه ک ب خاطر ش تاپیک زده،تا فردا هم بهش بگیم ن مهم نیس و...باز ته مغزش براش مهمه،همین جا ی سریا گفتن مهم نیس اینا میتونن ولی اسی ن ،پس چرا از اول زندگیشو رو پایه های سست بذاره ،پسره رو ن تخریب کنه ن بشکنه بگه من برام مهمه و تمام 

انقد گفتن مهم نیس مهم نیس ی سریا باوروشن شده،در صورتی ک رابطه جن.سی همون قباحت همیشه رو داره قبل ازدواج اونم وقتی ن با ی نفر ن دو نفر مث ی چیز عادی باهاش برخورد شده بشه ،بهتره این افراد برن با کسایی مث خودشون باشه فکرشون ،ولی معمولا نمیرن ،چرا؟؟؟چون حتی همینام گذشته براشون مهمه

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

عزیزم زندکی مشترک و بحث ازدواج  جای این فلسفه ها نیس😐اسی قطعا براش مهمه ک ب خاطر ش تاپیک زده،ت ...

ا سی شک‌داشته که تاپیک‌زده خواسته نظر بقیه رو هم بدونه در ضمن اصلا این جور که اسی گفت اقا می خواد اسی رو‌بپیچونه که این حرفو زده اصلا احتمالا پسره اسی رو‌نمی خواد می خواسته از سر خودش بازش کنه 

این ها فلسفه نیست حقایق جامعه هست وقتی پسر ها از دبیرستان رابطه رو سروع می کنن 

حالا شما می خوای نپذیر 

این‌جوری رفتار کنی در اینده هم ۱ اقایی میاد به دروغ بهت می گه من تا حالا با هیچ‌کس نبودم چون می بینه  تحمل حقیقت رو‌نداری 

کاش یاد بگیر یم‌ ادم ها رو همون جور که هستن بپذیریم و از گذشته قضاوت نکنیم 

من با شما د عوایی ندار م 

ا ین ها واسه خودت گفتم‌چون مشخصه مجر د هستی 

۱ د ختری از نزدیکان ما بود مثل شما خیلی حساس بود تو ۲۹ سالگی با ۱ اقایی ازدواج‌کرد که ادعا داشت قبلا رابطه نداشته بعدا معلوم‌شد اصلا با دوست دخترش سا ل ها خونه داشتن دختره سقط هم داشته و این اشنای ما خیلی ضربه خورد 

پسر ه بهش گفته بود چو ن دوستش داشته ترسیده از دستش بده بهش دروغ گفته 

پس حسا سیت بی جا نداشته باشید 

ا سی شک‌داشته که تاپیک‌زده خواسته نظر بقیه رو هم بدونه در ضمن اصلا این جور که اسی گفت اقا می خواد اس ...

ممنون از توصیه عزیز،ولی جایی ک من زندگی میکنم خداروشکر این چیزا واقعیت جامعه نیس 

امیدوارم همه جوونا ته دلشون حالشون خوب باشه 

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

د قیقا همسر م من دانشگاه شریف درس خونده  می گفت هم‌کلاسام‌تو بیو می زدن شریف که دختر ها جذب ...

اره بابا اکثرشونم دنبال دستان

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چرا باید عادی باشه؟ من حس میکنم الکی گفته هیچکس انقد صریح نمیگه

چرا میگن ، زمانی ک جدی نگیرنت ینی رابطه با تو براشون خیلی مهم نباشه و فقد برا دوستی بخوانت از جزئیات روابط قبلیشون هم میگن ، متاسفانه تجربشو داشتم 

💤💃🍃
2790
2778
2791
2779
2792