وقتی که اینو فهمیدم واقعا پر از درد و غصه شدم، اینکه کل زندگیم فقط بهم بیتوجهی شده از طرف خونواده، دوست و رفیق، فامیل و پسرا و کسایی که برام مهمن. و اینکه بالاخره باید قبول کنم که هیچکس هیچوقت دوسم نخواهد داشت و محبوب کسی نخواهم بود... اینکه هیچوقت مثل بقیهی دخترا قرار نیست کسی با دیدنم ذوق کنه، و کسی قرار نیست از نوتیف پیامم خوشحال شه و با حرف زدن با من حالش خوب شه... برعکس من همیشه اونی بودم که نوتیف پیاماش بستهس، با دیدن نوتیفش میگن: بازم این! و هیچکی از دیدنش خوشحال نمیشه و نبودنش به چشم نمیاد درست مثل بودنش. اینکه باید اینا رو قبول کنم واقعا غمگینم میکنه، خیلی زیاد.
نه. چون به این نتیجه رسیدم هیچوقت هیچکس جوری که میخوای دوستت نداره فقط یه نفر میتونه اون شفقت و عشق رو بهت بده اونم خودتی. وقتی اینو فهمیدم اون عشق رو از دیگران طلب نکردم و فقط از خودم خواستم، بقیه هم بهم توجه کردن و دوستم داشتن. ولی معلومه وقتی دنبال گدایی محیت از دیگرانی، ضعیفی و هیچکس آدم ضعیف رو دوست نداره
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
سعی کن مستقل بشی و هیچ توقعی برای دوست داشته شدن نداشته باشی اما کارهایی که وظیفه شونه باید انجام بدن بیخودی برای اینکه کنارت باشن باج نده
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه