2789
عنوان

تو روبیکا

149 بازدید | 8 پست

یه ویدو دیدم دختره 18داشن پر بیست بعد خامنی ای داشت عقدشو میخونپ خوشحال خندون منمکامنت گذاشتم ن به کودک همسری یکی برداسته نوسته زرر نزن هرچی سن بره بالاتر ازدواج سخت تر من موندم مشکل از منه یا اونا ک همچین  ینی ازدواج میکنن بابا منم تقربیا 18سالمه چرا خاستگار ندارم متولد85ام

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

اینکه میگن هرچی سن بره بالاتر انتخابت سخت تر میشع درسته

تا وقتی بچه ای ملاکت برای زندگی چیز های جزئیه

درکی نداری از مسئولیت های بعد ازدواج 

ممکنه ب مشکل بخوری ، چون پخته نشدی 

چون وقت ازدواج نیست

ولی سن بره بالاتر عاقلانه تصمیم میگیری...

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم ولی پشیمونم تا پای طلاقم رفتم

اما الان از زندگیم راضی ام چون بزرگ تر شدم و ۲۶ سالمه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مثلاً همش ب شوهرم میگم کاش تو ین ۲۵ باهات ازدواج میکردم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه میگن هرچی سن بره بالاتر انتخابت سخت تر میشع درسته تا وقتی بچه ای ملاکت برای زندگی چیز های جزئ ...

ممشکل بعضی دختراچیه توی سن 18خواستگاری ندارن ولی یه سری بچشون بدنیا اوردن فرق شون بین اینا دوتا چیه

ممشکل بعضی دختراچیه توی سن 18خواستگاری ندارن ولی یه سری بچشون بدنیا اوردن فرق شون بین اینا دوتا چیه

نمیدونم 

به منطقه ، و رسم رسومات هر فرد فرق دارع

مثلا. من مادر پدرم جدا شدن ، رفتیم روستا بابام زن گرفت 

روستا ی ما دختراشون رو زود شوهر میدن

ب اولین خاستگاری که اومد جواب دادم 

نمیدونم  به منطقه ، و رسم رسومات هر فرد فرق دارع مثلا. من مادر پدرم جدا شدن ، رفتیم روستا باب ...

مسکمشکل اینجاست ما زسم داریم زودازدواج کنیم و جالب اینجاست  من بزرگترین مجرد فامیلم

مسکمشکل اینجاست ما زسم داریم زودازدواج کنیم و جالب اینجاست  من بزرگترین مجرد فامیلم

شاید خانوادت طوری ک متوجه نشی رد میکنن

بنظرم زود ازدواج کردن اشتباهه

خیلی بلاها سر من اومد.... خداروشکر گذشت

عزیزم ۱۸ که کودک همسری نیست 

منم قبول دارم سن کمی ولی خیلیا تو این سن ازدواج کردن 

فکرم نکنی همشون مذهبی یا خانواده سخت گیری داشتن نه

ما تو فامیلامون از همه نوع قشری بودن 

کلی از منم کوچیک ترن بین ۱۶ تا ۱۸ ازدواج کردن و انتخاب خودشون هم بوده البته فقط یکی از اقوام بود که۱۴سالگی نامزد  کرد که اون موقع من تازه ۸ سالم بود.

بعد ۱۸ سالگی عروسی کرد و بعد یکسال طلاق گرفتن چون دختره به زور مامانش ازدواج کرده بود 

حالا یا قبلش باهم دوست بودن یا از اطرافیان و کسایی که میشناختن رفتن خواستگاری اینام بله گفتن

من خودم از ازدواج خیلی زود یا خیلی دیر خوشم نمیاد و نمیشه بقیه رو هم قضاوت یا امر و نهی کرد