2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرخانوادش روم دس بلندکردالان بحای اینکه من ناراحت باشم ایشون ناراحتن میخان تموم کنن دلم خیلی گرفته ا ...

ناراحت نباش، آرامشتو حفظ کن، میتونی صبر کنی تا همسرت اروم شه

بعد بهش بگی بهتره مشکلاتتونو سمت خونواده ها نبرید...

سعی کنید خودتون دوتا حلش کنید

ناراحت نباش، آرامشتو حفظ کن، میتونی صبر کنی تا همسرت اروم شه بعد بهش بگی بهتره مشکلاتتونو سمت خونوا ...

الان دوهفتس بامن حرف نمیزنه اس دادم ج نداد.بااینکه عقدیم اماتواین مدت ی روزخوش ازدست خانواده همسرم نداشتم همش عذابم دادن هی همسرموتحریک کردن تاکارب اینجاکشیدهی پرش کردن ایشالاخداجوابشونومیده منکه ازشون نمیگزرم بخدا

یعنی چی؟ زرتی رفت پیش بابات؟؟؟

بعددوهفته رفته پیش بابام ازاول هی خانوادش هرجامیشستن میگفتن پیش همسرم مااشتباه کردیم خاستگاری فلانی نرفتیم انقدرگفتن همسرم پرشده همش میگه طلاق.باینکه بی احترامی بهشون نکردم تاحالا😔😔

چ ادمایی مثه خوانواده شوهرمن منتها شوهرم خیلی زود سرش به سنگ خوردهمون اول عقدمون و اونارو ترک کرد شکر خدا..از اول طرف من بود ولی گاهی پیش اونا دردو دل میکرد سریعم خودشونو نشون دادن تا شوهرم ولشون کرد الان 5ساله قط رابطه ایم

🙏خداجونم شکرت واسه همه چی👪همیشه مواظب دختر یکی یدونم باش👯🙏
خب مشکلشون با تو چیه؟ بعد از عقد یادشون افتاده؟

چ میدونم اوناانتظاردارن هرکاری اونامیحان انجام بدم بشم کلفتشون هرچی بگن بگم چشم حتی زورباشه منم خوشم نمیادمیگم چطوره خودشون ازادن منونمیزارن میخان تومشتشون نگه دارن میخان فقط حرف حرف خودشوبچه هاش باشه توزندگیم فقط منوبخدابرکلفتی میخان همسرخنگ منم نمیفهمه کورشده چشاشوروهمه چی بسته فقط خانوادم خانوادم میکنه