gandom_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 193 عنوان حیوون خونگی 52 بازدید | 4 پست بچه ها کسی هست اینجا سگ داشته باشه؟؟من عاشق سگم ولی خونمون آپارتمانیه چه نژادی پیشنهاد میدین که سر و صداش کم باشه؟؟ 1403/03/25 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ballerinaaa عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 5122 خواهش میکنم فقط سگیکخیلی موداشته باشه نگیر خونه یکی از دوستامون میریم ژرمن داره تو اپارتمان نگه میداره همه جای خونه پشمه….بوی اب دهنش رو همه چی هست…پریود شده بود همه جای خونه خون😟😟😟😟😟😟 بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
gandom_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 193 خواهش میکنم فقط سگیکخیلی موداشته باشه نگیر خونه یکی از دوستامون میریم ژرمن داره تو اپارتمان نگه می ... ژرمن دوس دارم خیلی ولی نه توی خونه...تو فضای باز اگر ویلا داشتم حتما انتخابم این نژاد بود.
ballerinaaa عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 5122 ژرمن دوس دارم خیلی ولی نه توی خونه...تو فضای باز اگر ویلا داشتم حتما انتخابم این نژاد بود. من خودم ژرمن داشتم ولی فضای باز نگه میداشتم ! خونه خیلی خیلی سخته اصلا ظلم ب خود این حیوون میشه😭🥲 بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
gandom_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 193 من خودم ژرمن داشتم ولی فضای باز نگه میداشتم ! خونه خیلی خیلی سخته اصلا ظلم ب خود این حیوون میشه😭🥲 آره گناه داره😔