2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق قسمت پرتاب دسته گل عروسم ولی همیشه تهش دسته گل پرپر میشه😂💔

من میخام یه شاخه گل بیارم 

گلمو پرت نکنم آخه میخام طبیعی سفارش بدم پر پرکش میکنن🥺🤣

من ان شاءالله عروسیم کلیپ درست میکنیم توی تالار نشون مهمونا میدیم رقص دونفره داریم اخرشبم میریم باغ اونجا هم رقص دونفره داریم شاباش هم میدیم به مجردها

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه من یه ایده جدیدی که دارم خوب اینه

میخام من وسط واستم دخترا دورم جمع شن من چشم هامو ببندم

اونا دورم بچرخن من چشامو باز نکنم ها

بعدش اونا تا ۱۰ بشمارند منم تو اون ۱۰ ثانیه بچرخم وقتی که ثانیه شمار تموم شد من روبه رویه هرکی واستادم گل برا اون 

چطورهههه😍😍😍

من ان شاءالله عروسیم کلیپ درست میکنیم توی تالار نشون مهمونا میدیم رقص دونفره داریم اخرشبم میریم باغ ...

کلیپ دونفره خدایی مال ما گفت ۲۰ میلیون در میاد گفتم خوب واسه اینکه بیاریم به مردم نشون بدیم ۲۰ میلیون واقعا پول کمی نیست اونو نگه داریم بعدش با همسرم یه مسافرت دونفره ماه عسل بریم

کلیپ دونفره خدایی مال ما گفت ۲۰ میلیون در میاد گفتم خوب واسه اینکه بیاریم به مردم نشون بدیم ۲۰ میلیو ...

بله اینجوری هم خوبه و خب خیلی هم هزینه بالاست اما واقعا دوست داریم نمیشه ساده ازش بگذریم 😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

میخام من وسط واستم دخترا دورم جمع شن من چشم هامو ببندم اونا دورم بچرخن من چشامو باز نکنم ها بعدش ا ...

خوبه😍من اینجوری میکنم که وسط وایسم دورم حلقه می‌زنند میرقصند بعد گل رو آروم میزنم روی شونه مجردا 

بله اینجوری هم خوبه و خب خیلی هم هزینه بالاست اما واقعا دوست داریم نمیشه ساده ازش بگذریم 😂😂😂

عروسی هم یه شبه دیگه لباس عروس رو چجوری بر میداری عزیزم

من حریر برمیدارم استین هاش فقط کار شده

عروسی هم یه شبه دیگه لباس عروس رو چجوری بر میداری عزیزم من حریر برمیدارم استین هاش فقط کار شده

دقیقا 🥰ان شاءالله به سلامتی عزیزدلم خوشبخت باشین🥰 من تو کلیپم لباسم طرح سیندرلا هستش...برای عقد آستین دار بود ولی عروسی لباس سفید شاین دار دکلته انتخاب کردم چون لباس کليپمم باز آستین داره