2777
2789
عنوان

یکی بیاددددد با من 😑😑😑😑😑

96 بازدید | 11 پست

یکی بیاد برنامه بچینیم واسه سلامت بدنیمون ورزشی غذایی 

خودم پلی کیستم باید اصلاح سبک کنم 😑💔 ولی ۵ دقیقه ورزش میکنم نفسم وایمیسته 

منم پلی کیست دارم

ولی هیچ اقدامی نمیکنمممم

ی مدت اصلاح سبک کردم ولی گذاشتم کنار

متاسفانه همسرم نمیزاره رژیم بگیرمم 🤦🏻‍♀️

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پلی کیست دارم ولی هیچ اقدامی نمیکنمممم ی مدت اصلاح سبک کردم ولی گذاشتم کنار متاسفانه همسرم نم ...

مگه حتما بابد رژیم بگیری 

من لاغرم و نبابد رژیم بگیرم ولی خب اصلاح سبک کلا با رژیم گرفتن متفاوته

مگه حتما بابد رژیم بگیری  من لاغرم و نبابد رژیم بگیرم ولی خب اصلاح سبک کلا با رژیم گرفتن متفاو ...

رژیم منظورم اینه ی سری چیز های خاص رو بخوری ی سریا رو نخوری

من لاغر نیستم برای اصلاح میبایست لاغر کنم

وزنم ۶۷ قدم ۱۶۶

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
داره دکتر من بهم گفت روزی نیم ساعت پیاده روی خوبه بعدم ورزش سنگین خوب نیستا

ورزش سنگین نمیکنم اصلا ولی تا شروع میکنم ۵ دقیقه ضربان قلبم بالا میره نفس کن میارم 

مسکلم با ورزس اینه 

کله لدنم توی اون چند دقبقه عرفه  اذیتم میکنه 

رژیم منظورم اینه ی سری چیز های خاص رو بخوری ی سریا رو نخوری من لاغر نیستم برای اصلاح میبایست لاغر ک ...

من فقط ی سری چسزا رو نمیخورمم ولی اون چیزایی رو ک بایدم نمیدونم چین ک بخورمشون 🤦🏻‍♀️💔

میگم شما دارو مصرف میکنید ؟؟ 

ریزش مو دارید ؟ 

من میترسم دارو مصرف کنم وگرنه پیتونمم دکترمو عوض کنم ولی همه پیگن باید اصلاح سبک کنی تا خوب بشی بعد از قطع دارو علایمش دوباره میان 

منم مبترسم برم بگم دارو برام بنویس 😑💔

البته نوشت ولی گفت فقط ۱ ماه مصرف کن الانم ال دی داده واسه ۳ ماه مصرف کن 

تنبلی تخمدان خفیف دارم 

عوارضش اذیتم میکنه

من فقط ی سری چسزا رو نمیخورمم ولی اون چیزایی رو ک بایدم نمیدونم چین ک بخورمشون 🤦🏻‍♀️💔 میگم شما د ...

من دارو نمیخورم

ریزش مو هم دارم

ی سری دکتر رفتم دارو قرص ال دی نوشت برام ی مدت خوردم تاثیری ندیدم

کلیه علائم تنبلی رو دارم ب چز عقب انداختن پریود

پریودم منظمه

بنظرم قرص و دارو جواب نیست اصلا

فقط اصلاح سبک و ورزش جوابه