2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 86 پست
البته این به قطعیت ثابت نشده  ولی امکانش هست

میشه دلایلش رو بفرمایید که ما هم استفاده کنیم؟ همون که گفتید امکانش هست دلایل اون ممکن بودنه رو میگم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دلایلش رو بفرمایید که ما هم استفاده کنیم؟ همون که گفتید امکانش هست دلایل اون ممکن بودنه رو میگم

خیلی از روان شناس ها آزمایشاتی انجام دادن ک نشون داده ک احتمال تناسخ هستن 

مثال هایی در این باره هست 

وقتی میگم تحقیق کنید مطالعه کنید بگردید یعنی همین که نیاید بگید هیچ سند و مدرکی وجود نداره!  چ ...

عزیزم تا حالا ثابت نشده رفتن به مرقد کسی باعث شفا شده هزار تا علت علمی برای اون موضوع هست و تازه شما این همه آدم که حاجت نمیگیرند نمی‌بینی ؟ شما هم مثل اون کاربر جوابی ندادید 

بر فرض من تحقیق نکردم شما سندتون رو اینجا برای من بیان کنید

من تحقیق هم کردم چیزی پیدا نکردم خب! مخصوصا اینکه تاپیک درباره جهان بعد از مرگه شما فقط یه مدرک بیار که اعتقاد خودت درباره اخرت،بهشت،جهنم یا هر مسئله مشابهی رو توجیه و ثابت کنه 

شما تضمین می‌کنی من الان با توسل به امام شما به خواسته ام برسم؟ نه چون خودت هم میدونی بر حسب تصادف نتیجه میده نه قطعی

حالا من یک سوال از شما بپرسم  اینکه همه ما بدون هیچ گناه و پیشینه ای در این جهان هر کدوم سرنوش ...

ما قبل اینکه بدنیا بیایم در عالم ذر زندگی میکنیم،

اونجا روح داریم با یه جسم خیلی کوچیک 

همونجا هست که خودمون انتخاب میکنیم کجا بدنیا بیایم، پدرمادرمون کی باشند ، حتی دینمون رو

و اتفاقات مهم و تاثیر گذاری که تو دنیا برامون بیفته رو،

اینکه با چی آزمایش بشیم و...چقدر سختی بکشیم.

هر روحی که سختی بیشتری برای خودش انتخاب می‌کنه تو دنیا مقام و ارزش بالاتری داره در اون عالم منتها الان که تو زمین هست چیزی یادش نمیاد!

این چیزهای که گفتم بهتون از روایت معتبر شیعه و سنی و کتابهای که در مورد عالم غیب است بهتون گفتم

حتی همین مواردی که من گفتم رو میتونید تو کتابهای خارجی هم پیدا کنید کتاب در آغوش نور سه نوشته ری میلز رو مطالعه کنید 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
خیلی از روان شناس ها آزمایشاتی انجام دادن ک نشون داده ک احتمال تناسخ هستن  مثال هایی در این با ...

منبع لطفا بفرستید.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

کتاب معرفی کنم مگه 

مگه نمیگید خیلی از روانشناسها؟ از هوا که‌ نمیگید حتی اگه یکیشون هم چنین آزمایشاتی داشته باشه مقاله داره دیگه، پس بفرستید. 

هرچند این مسئله مربوط به فلسفه هست نه روانشناسی.

اتفاقا مربوط به روان شناسی هستش  با استفاده از هیپنوتیزم

من با شما بحثی ندارم 

خودتون ثابت کردید که ادعاتون پوچه وقتی حتی یه دونه منبع هم نداشتید!

حالا من یک سوال از شما بپرسم اینکه همه ما بدون هیچ گناه و پیشینه ای در این جهان هر کدوم سرنوشت و امک ...

درسته و دقیقا یکی از فلسفه های وجود آخرت همينه ،باید یه جای جواب این چیزا داده بشه ...مثلاشخصی حق منو تو این دنیا میخوره ،منم زورم بهش نمیرسه .اصلا نمیتونم ثابت کنم ک حقمو بگیریم، یه جای باید جواب این ظلم داده بشه، به حق من رسیدگی بشه ،،،.خدا خودش چنین وعده ی داده  ولی آخرت ،، نه اینکه دوباره با روح و نمیدونم جسم و .... تو همین دنیا جواب پس بده..‌تو همین دنیا هم تا حدی جواب کارمونو میدیم ،تا قبل از یه باررر مردن