2777
2789
عنوان

ابرسان کلینیک

3089 بازدید | 17 پست

بنطرتون کلینیک یا ویشی ؟ خودم کلینیک استفاده میکنم جدیدشو ک خریدم حس میکنم سیاه میکنه

بعد ضدافتاب لاروش پوزای بافتش کرمیه یا ابکی اگ دارین راضی هستین؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ویشی نزدم همیشه کلینیک میزنم معتادشم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مارک سبامد  آلمانی خوبه بخر. 

من خودم از آلمان کرم های دور چشم و لیفتینگ و شوینده رو آوردم.

آبرسان تعداد کم آوردم زود فروش رفت . ولی اگر جایی مطمئن بودی بخر ، برای پوست خشک خوبه‌

من تو باسلام و کمدا میفروشم

سبامد الان سرچ کردم همه تعریف کردن جوش نمیاره؟

اگر پوستت خشک باشه ، آبرسانش به دردت میخوره . اما اگر پوستت چرب باشه ، برات خوب نیست. 

معمولا شوینده صورتش رو برای کسانی که جوش دارن استفاده میکنن . شوینده صورتش برای صورت و گردن هست ، بعد استفاده قشنگ پوست نفس میکشه و روشن میشه .

پوستم مختلطه

آبرسان سبامد یه مقدار نسبت به آبرسان های دیگه چربیش بیشتره ، ولی خب کسانی که پوستشون به حدی خشک هست که اگزما میزنن ، سریع درمان میشن . چون فقط اندازه یک نقطه روی پوست میزنی کافیه و درسته قیمتش بالاست ولی به این زودی ها تموم نمیشه.