2777
2789

ممکنه 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا که گفتن نه و ماشاالله پوله که براشون سرازیر میشه

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
یعنی با این وضعیت که همه شاکی هستن نمیخوان تجدید نظر کنن واقعا

والا میترسم دهن باز کنم تعلیق شم

نه فعلا که...

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
والا میترسم دهن باز کنم تعلیق شم نه فعلا که...

بدبخت کسایی که ترمیمی بودن و فرصت اخرشون بود

سر زبان میومدن بیرون میگفتن فقط درحد پاس شدن دادیم با اینکه واقعا میگفتن یکسال خوندیم

بدبخت کسایی که ترمیمی بودن و فرصت اخرشون بود سر زبان میومدن بیرون میگفتن فقط درحد پاس شدن دادیم با ...

هرکس این امتحان و بالای 18 گرفت میتونه بره آیلتس بده بالای ۷ میشه 

هرکس این امتحان و بالای 18 گرفت میتونه بره آیلتس بده بالای ۷ میشه 

برای حتی منی که کلاس زبان میرفتم ریدینگش سخت بود

خیلیا هستن که داخل روستا زندگی میکنن و واقعا از کلاس و امکانات اموزشی بی بهره هستن اگر قرار باشه اینجوری سوال طرح کنن حق اونا ضایع میشه