2777
2789
عنوان

یک کنکوری بدختم

108 بازدید | 12 پست

ک بخاطر دیه دور از جوون شاید نتونم تحصیل کنم و برم سرکار ولی هر چی فکر میکنم ، احساس میکنم مهارت کار کردن ندارم 

تو خودم نمیبینم منشی دکتر یا مانتو فروش بشم ، میخام برم افق کوروش ولی شرایط رو سخت میگیرن ؟ فکر میکنم عرضه کاری ندارم 

جان من دعا کنید راهم مشخص شه ، دارم جون میدم 

دعا کنید دیه نتونن بگیرن و پرونده بسته بشه و گرنه باید درس نخونم و برم سرکار ، از شانس بدم بابام فوت کرده و من و مامانم باید جواب بیشعور بازی خواهرم و دامادمون رو بدیم ، هزار بار براشون آرزوی مرگ میکنم ، ازشون متنفرم ، ما رو تو منجلاب انداختند ، بدون هیچ مهارت و هیچ تحصیلی باید برم دنبال شغل ، بدبختیه یک منزوی بیچارم عرضه معاشرت با بقیه هم ندارم 

ان شاالله بهترین اتفاق برات رقم میخوره گلم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

خب خواهرت خودش بره کار کنه به تو چه اخه😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درس خوندن واسه کسیکه پشتوانه مالی نداره راه بسیار خوبی واسه کسب درامده

امسال اگه رتبه‌ت خوب نشد یه کار پاره وقت پیدا کن 

ادمینی مثلا

و درست رو بخون

از صمیم قلب میخوام موفق بشی❤️

اگه هم کلا درس دوست نداری برو تو کارهای زیبایی

کاشت مژه،ناخن و…

از کم شروع کن

با کارای پاره وقت دیگه یه پس انداز کنی و بعد بری تو لاین های زیبایی اموزش ببینی خیلی کمکت میکنه

تلاش کن اول راهی

ان شاالله بهترین اتفاق برات رقم میخوره گلم

چ اتفاقی ؟ مادرم از ترس دادگاه چون دست و پاش رو گم میکنه 

حرف ناربط زده و بازپرس رای قرار جلب به دادرسی زده 

دیه رو چجوری بدیم ؟ خواهرم یک قرون هم کمک نمیکنه 

یکبار نشد من مثل آدم درس بخونم 

دوست دارم یا من و مادرم بمیریم یا خواهرم با شوهرش 

ذله شدم ، امروز تنها تو خونه ذجه میزدم و گریه میکردم ، درسم نمیتونم بخونم ،تمرکز ندارم

خب خواهرت خودش بره کار کنه به تو چه اخه😐

آخه مادرم رو جلو انداختن و همه چی گردن مادرم افتاده 

حالا مقصر اصلی خواهرم و شوهرشه ، ولی چون مامانم بی زبونع ازش سواستفاده کردن 

میدونم برای دیه یک قرون هم کمک نمیکنه 

چ اتفاقی ؟ مادرم از ترس دادگاه چون دست و پاش رو گم میکنه  حرف ناربط زده و بازپرس رای قرار جلب ...

عزیزم از شرایطت به طور کامل اطلاعی ندارم دعای خیر کردم برات ، بازم هم امیدوارم بهترین اتفاق برات بیفته ان شاالله 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

عزیزم از شرایطت به طور کامل اطلاعی ندارم دعای خیر کردم برات ، بازم هم امیدوارم بهترین اتفاق برات بیف ...

مرسی خیلی محتاج ب دعام 

کلا یک قدمی مرحله دیوونه شدنم 💔

آخه مادرم رو جلو انداختن و همه چی گردن مادرم افتاده  حالا مقصر اصلی خواهرم و شوهرشه ، ولی چون ...

یا ابلفض عجب خواهری داری 😐

ایشالا مشکلتون حل بشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مرسی خیلی محتاج ب دعام  کلا یک قدمی مرحله دیوونه شدنم 💔

منم همینطور شما هم برای من دعا کن