2777
2789

خواستگار دختر خالم 

۲۷سالش بود 

خونه دوطبقه داشت 

ماشین داشت

باغ داشت

ارشد حقوق بود و قاضی 

اخلاقش هم عالی 

شما هم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالاچیشد شوهر کرد یا نه؟🤦‍♀️🤷‍♀️

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
والا اگ‌داشتم زنش میشدم دیگ

راست میگه😂در مرحله بهترین قرار نگرفتن هیچ کدوم تا الان

(تاپیک آخرم؛ سوال پرسیدم راجب خواستگار؛بیا نظرت و بگو عزیزم...داخل کامنتا توضیح دادم💕)

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

یه پسره بود بسیار با کمالات ، تحصیلات عالیه ، موقعیت اجتماعی بسیار مورد احترام ، جواهری داشت مغازه دو بر هم تو تجریش هم تو ستارخان 

خونه 

ماشین خفن 

خانواده که نگم برات 

ولی من دلم گیر دانشجوی بی پولی که زیست و شیمی درس میداد بود البته الان دیگه اونجوری نیست همسرم و خیلی پیشرفت کرده و دوسش میدارم 

البته از نظر خانواده و شخصیتی کم از اون اقا نداره دیگه ولی خب 😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بهترین خاستگارهای شهرمون وقتی بابام موقعیت مالی اجتماعی خوبی داشت خاستگارم بودن

یکیش سال96 الان کارخونه پودر زغال داره پورشه زیر پاشه

بابام پراید😑😑بابام جوابش کرده بود گفته بود خواهر زاده خودم میخوادش با 8کلاس سواد خوانواده داغون  

ابان خاستگارم میاد پسره نون خور باباشه دستتشو جلو باباش دراز میکنه بابام میگه چرا جواب میکنه بس نیس سالمه😑😑😑😑خودشم میدونه دیگه رییده