2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق؟!

343 بازدید | 14 پست

دوستانی که طلاق گرفتن زندگی بعد طلاقتون چجوریه؟!!!

شوهرمو خیلی دوس دارم ولی این اواخر سر کوچیکترین موضوعی دعوا راه میندازه از خونه میره بیرون جای خوابش عوض میکنه خیلی کوتاه میام همیشه زود میبخشم و تموم میکنم ولی بازم دنبال بحث و دعواس حس میکنم دیگه مثل قبل منو نمیخواد و دلش میخواد جدا بشیم هرچند ک حرفشو نزده نمیدونم....حس میکنم اگر بخواد جدا شه خیلی اذیت بشم بااینکه الانم هرروز الکی دعوا راه میندازه ولی جدایی بنظرم سخت تره اینکه آدم جدا بشه و برگرده سر نقطه اولش اینو بگم من و شوهرم برای اینکه به هم برسیم خیلی مبارزه کردیم تلاش کردیم الانانگار همه چی براش عادی شده...ولی من هنوزم دوسش دارم یه چیز دیگ اینکه مشاوره ام قبول نمیکنه بیاد طرز تفکرش اینه آدمای روانی میرن مشاور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق برا زمانیه ک اولین مرحلش دلتو کَنده باشی ازش ،

دلت ک گیره .... یعنی هزار راهه نرفته مونده ک بری 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پدر و مادرم جدا شدن بعدش من خیلی خواهش تمنا کردم برگشتن

اون ۳ماه جدایی برای مامانم ۶سااال گذشت ترس از اینده و بی پولی و نداشتن پشتوانه

داغونمون کرد

مامان بابام توافقی جدا شده بودن

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم
بستگی داره چ جوری باشی  اگه ی زن سنتی باشی و مذهبی اصلا بلد نیستی لذت ببری و آزاد باشی اگه ی ...

حالا خوش گذرونی ومستقل بودن چه ربطی به سنتی بودن و مذهبی بودن داره آخه.این چیزا به عقل و استقلال وتوان ی نفر ربط داره.آزاد بودن یعنی چی

حالا خوش گذرونی ومستقل بودن چه ربطی به سنتی بودن و مذهبی بودن داره آخه.این چیزا به عقل و استقلال وتو ...

ی خانوم مذهبی آزادی پوشش داره؟ 

وارد رابطه عاطفی با دوس پسر میشه؟

پارتی اینا میتونه بره؟ 

ی خانوم مذهبی آزادی پوشش داره؟  وارد رابطه عاطفی با دوس پسر میشه؟ پارتی اینا میتونه بره؟  ...

ببخشید پس ی کلام بگید اگه بی بندوباری بهت خوش میگذره وکاری به سنتی بودن و مذهبی بودن نداره این اسمش آزادی نیست