2777
2789

امتحانات از شنبه شروع میشن منم از اول سال یک کلمه نخوندم حالا باید برم خوابگاه نمیدونم تو ۱۵ نفر چطور درس بخونم کتابخونه هم همیشه اینقدر شلوغه با اتاق هیچ فرقی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی از تجربه های خابگاهههه میخام بگی براممم توروخدت

والا واسه من که درون گرام و از بچگی بد بار اومدم و اصلا اجتماعی نیستم کاملا کاملا عین جهنم بوده حالا بدبختی اینجاس تازه ترم اولم 😭

وفتی از خوابگاه میخای بری بیرون اگ یکم اراش کنی و با مانتو بری نمیزارن؟گیر میدن؟ ساعت ورود خروج ...

گیر که نمیدن ولی گزینش نهایی جبران میکنن بهتره ساده باشی مانتو بلندم بپوشی چون حتی نگهبان ها نگاه میکنن و کامل زیر نظری بیرونم بری باید تا نهایت ۸ و نیم برگردی

تو فرهنگیان خابگاهش ب نماز خوندن گیر میده؟چک میکنه؟

ببین غیر مستقیم زیر نظری مثلا بهتره مسعول خوابگاه چند بار تو نمازخونه ببینتت ولی اینجوری نیست گیر بدن به زور ببرنت واسه نماز 

با بچه ها نمیشه دوس شی؟

اولش با هم اتاقی هام دوست شدم ولی من کلا سیستمم باهاشون فرق میکرد اونا خیلی بی ادب و ول بودن حتی مسعول خوابگاه باهاشون بد شده بود دیگه منم نرفتم طرفشون 

2790
2778
2791
2779
2792