2777
2789
عنوان

ویروس ۱۴۰۳

495 بازدید | 9 پست

بچه هاکسی این مدت اخیر کرونا یا ویروس جدیدگرفته یااطرافیانش گرفته باشند؟علائمتون چی بود؟چندوقت طول کشید ؟

این علائم چه ویروسیه ؟باگلودرد شروع میشه بعدسرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی واسهال ودل ضعفه اضافه میشه 

بله د گرفتم و سه بار رفتم زیر سرم داروها تو مرتب بخور ،دمنوش و اش هم خوبه کندر دم کن 

من راستش دی ۱۴۰۲ بااین علائم گرفتم الان بعدچندماه ترشحات بینیم سبزمیشه و

صبحهاسرفه میکنم وکمی خلط شفاف ازگلوم خارج میشه وتنگی نفس که هم استرسه هم 

علائم کرونا که باقی مونده دکترهم چندباررفتم این سری برای ترشحات بینیم اموکسی دادولی 

بخاطراینکه بدنم ضعیف شده میترسم ضعیبتربشه وازاون روزهم که تجویز 

کرده نزدیک یه هفته میشه گذشته میگم شاید احتیاجی نباشه وترشحات 

خوب بشه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من راستش دی ۱۴۰۲ بااین علائم گرفتم الان بعدچندماه ترشحات بینیم سبزمیشه و صبحهاسرفه میکنم وکمی خلط ش ...

من سه تا پنی سیلین روزی یدونه زدم ،کلی دارو داشتم و یه قرص که مال کروناس اسمش یادم نیست لوکاست بود فکر کتم،سرفه ها وحشتناک همراه خلط داشتم جوری بودم میگفتم دیگه میمیرم ،واقعا سخت بود سه هفته شایدم بیشتر تو تخت بودم البته اینم بگم کسی و نداشتم برام غذا درست کنه و تاثیر داشت،آش و سوپ و دمنوش خیلی کمک کنندس مخصوصا اش پر از سیر و نخود

شاید که خدا اینجوری خواسته
من سه تا پنی سیلین روزی یدونه زدم ،کلی دارو داشتم و یه قرص که مال کروناس اسمش یادم نیست لوکاست بود ف ...

منم فکرکنم مثل شما بودم علایمتون بغیر ازسرفه چی بود؟خلط سبز داشتید؟

منم فکرکنم مثل شما بودم علایمتون بغیر ازسرفه چی بود؟خلط سبز داشتید؟

اول با سرفه خشک شروع شد و تعداد سرفه هام زیاد بود و دیوونه کننده ،گلو درد ،که رفتم دکتر شربت و قرص خلط آور داد تبدیل شد به سرفه خلط آور سبز،کم کم بی حالی ،بدن درد کم ،بی اشتهایی،و در آخر هم دو روز فقط چشایی نداشتم...ببین تنها چیزی که خوبت می‌کنه اینه که اون خلط و اون قدر خارج کنی که از سبز به بی رنگ تبدیل بشه

اول با سرفه خشک شروع شد و تعداد سرفه هام زیاد بود و دیوونه کننده ،گلو درد ،که رفتم دکتر شربت و قرص خ ...

منم علائم شمارو داشتم فقط بدن دردمن ازناحیه کتف بود وحس بویایی 

وچشایی هم داشتم خلط پشت حلقم سبز نیست ولی ترشحات بینیم سبز میشد 

دکتر آموکسی دادولی چون بدنم ضعیف شده میترسم بدتربشم هنوز نخوردم 

شما نفس تنگی ودرد قفسه سینه ومشکل گوارش هم داشتی؟

منم علائم شمارو داشتم فقط بدن دردمن ازناحیه کتف بود وحس بویایی  وچشایی هم داشتم خلط پشت حلقم س ...

مشکل گوارشی نداشتم ،ولی درد قفسه سینه داشتم میگم که طوری بود که من گفتم ریه هام درگیر شده و من زنده نمی‌مونم 

اول با سرفه خشک شروع شد و تعداد سرفه هام زیاد بود و دیوونه کننده ،گلو درد ،که رفتم دکتر شربت و قرص خ ...

سلام حالتون خوبه؟ببخشید سوال میکنم شما گفتید سرفه هاتون زیاد بود تجربه خلط خونی هم داشتید؟

پیش چه دکتری رفتید ممکنه اسم وآدرس روبهم بگین ؟

سلام حالتون خوبه؟ببخشید سوال میکنم شما گفتید سرفه هاتون زیاد بود تجربه خلط خونی هم داشتید؟پیش چه دکت ...

سلام من قبل عید درگیر بودم دکتر خاصی نرفتم رفتم درمانگاه ،نه خلط خونی نداشتم