2777
2789
عنوان

اینایی ک ارث بقیه رو بالا کشیدن

554 بازدید | 4 پست

چجوری؟؟؟

البته من خودم حقوق خوندم ولی کارآموزی نرفتم 

که با پرونده ها سروکار داشته باشم

یه مورد میگفت از سر اعتماد وکالت دادن بهشون اما یکی میگفت سند رو برداشتن پول نقد باشه طلا باشه خب برمیدارن اما سند که بدزدی به نامت نمیشه که

یک عدد چپی 

تهدید به مرگ مادر و پدر بعد امضای وکالت

اوه عجب آدمایی •_• آره ازشون برمیاد انقدر کولی باری درمیارن که آدم قید ارث رو کلا میزنه بعدم هرجا بشینن میگن فلانی ارث ما رو خورد🤨

میدونی داشتم فکر می کردم اونایی که مهریه شوهر رو بعد از مرگش نمیگیرن خب خودشون اجرا نزاشتن اما برای ارث اگه هیچ اقدامی هم نکنی قاعدتا نباید کسی بتونه حقتو بخوره حالا شما هم میگین وکالت

یک عدد چپی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهرم پدرش سکته کرده بود ازش اثر انگشت گرفته بود برای وکالت تام اموالش پیرمرد شانس آورده بود چند روز بعد تموم کرده بود و متوجه کار پسراش نشده بود  منم شانس آوردم این کارشون ی چماق شد ی عمر دارم میزنم تو سرشون میگم شما همونهایی هستید که .....

بهترین روش صلح عمری هست که سند میزنی ولی تا وقتی در قید حیاتی همه چی مال خودت هست بعد مرگ میشه به نام بچه

این روش باعث میشه بچه ها ببخشید هار نشن و غلام حلقه به گوش والدین باشن و هوس خانه سالمندان و ول کردنشون به سرشون نزنه