gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان کاربر.... | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 88 پست @doktarmardobalaکاربریمو ازسرراه نیاوردم بعدم من حرفی نزدم فقط کنجکاو شدم چخبر بوده هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/03/25 | 05:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golyaspp9988 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 7972 حالا واقعا حرفاش درست بوده؟ اخه چرا باید همچین تاپیکی بزنن!!! سر خوردن و نخوردن دعوا شد والا 😂😂😂 به نام خدای رنگین کمان ...🖤 türk 🐺
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 حالا واقعا حرفاش درست بوده؟ اخه چرا باید همچین تاپیکی بزنن!!! اینجور که میگن نبایدم باشه یه مرد مریض تاپیک زده بوده که همین کاربر که نینی یار تگ کرده خودش بالاتر گفت من بودم😐 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
کیوت_خانم_سلیطه عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1383 😂😂😂😂 تروخدا دست اون خنگ رو بگیر بیا خونه ما 😂😂اگ کار زشت نمیکنی بیایم بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀
کیوت_خانم_سلیطه عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1383 لطفا با وایتکس دهنتونو بشورید🦥 بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 بچه های شیفت شب شبتون بخیر 🥴😐🙄 من تا آخر نتم اینجام😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 لطفا با وایتکس دهنتونو بشورید🦥 من بااسید فسفریک شستم🚬🗿 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25527 من تا آخر نتم اینجام😂 خوش بگذره 😝 شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
گلاره3333 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3501 😂😂اگ کار زشت نمیکنی بیایم بیارش تا با صابون و لوازم بهداشتی آشناش کنم فقط😂 تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
هدوءبیکران عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 17733 سر خوردن و نخوردن دعوا شد والا 😂😂😂 بعد تاپیک میزنن مردا درخواست ندین!! خو از لجن کاریاشون...بلانسبت 💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 خوش بگذره 😝 ۱۰۰ مگ مونده😂شانس ندارم یدفعه دعوا میشه اینم تموم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
کیوت_خانم_سلیطه عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1383 من بااسید فسفریک شستم🚬🗿 😂😂جون بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 😂😂جون بقول مامانم جاااااان😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
کیوت_خانم_سلیطه عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1383 ۱۰۰ مگ مونده😂 شانس ندارم یدفعه دعوا میشه اینم تموم حداقل ۲۰ گیگ نت رایگان داخلی رو بزن بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25527 ۱۰۰ مگ مونده😂 شانس ندارم یدفعه دعوا میشه اینم تموم آهنگ بگیر شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
گل_بنفش عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 11592 هرچی تاپیک خاله زنکی بیخوده روزا زده میشه هرچی تاپیک باحاله شبا که خوابم😕 💜💜💜 لایک ممنوع 💜💜💜