gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان کاربر.... 606 بازدید | 88 پست @doktarmardobalaکاربریمو ازسرراه نیاوردم بعدم من حرفی نزدم فقط کنجکاو شدم چخبر بوده هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/03/25 | 05:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 کسی میتونه تگش کنه؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 @doktarmardobala هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
آکوما عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 قضیه چیه ؟ این پروفایل دست ۵ نفره تاپیکای عجیب و نا مربوط میبینید تعجب نکنید
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4076 من نمیتونم ،ابی نمیشه ولی بعضیا خیلی بی جنبه ان 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 چیشده؟ یکی تاپیک زده بودفضولیم گل کرد تاپیک زدم که چیشده بود تااومدم دیدم نی نی یار تگ کرده هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25527 چه بی جنبه شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23780 من نمیتونم ،ابی نمیشه ولی بعضیا خیلی بی جنبه ان دست بردار نیست ای دل غافل، دیگه از ما گذشت 🙂🦋
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 من نمیتونم ،ابی نمیشه ولی بعضیا خیلی بی جنبه ان خیلیی معلوم نیس اصن چند سالشه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
آکوما عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 @dokhtarmardombala این پروفایل دست ۵ نفره تاپیکای عجیب و نا مربوط میبینید تعجب نکنید
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 دست بردار نیست من؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
گلاره3333 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3501 اینا همون ناخاله های کلاسن که میگفتن امتحان داریم خانم امروز تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 @dokhtarmardombala مرسی♥️ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎