2821
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

797 بازدید | 33 پست

بچه ها فیلر زیر چشم کسی انجام داده؟ اگ فیلر بزنیم دیگ نچرال ب حساب نمیایم؟😂😂

من از اول زیر چشام تیره و گود نبود ب مرور اینطور شد همه میگن درمانی نداره فقط فیلر از اونورم دوست ندارم ژل و این چیزا تزریق کنم دوست دارم نچرال بمونم نمیدونم چیکار کنم اگ خوب نشد آخرش مجبورم  🤕

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه ربطی داره برو🤣🤣🤣

اره میرم ولی میترسم نزدیک چشما

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
من زدم چهره ات شاداب میشه

وای واقعا؟؟ ینی تیرگی و گودیش رفت؟؟؟ بعد نترسیدی نزدیک چشم بود؟ هزینه ش جقد شد

من زدم خوب شد

خداروشکررر تیرگی و اینا رفت کلا؟

من که قرار بکوبم از اول بسازم 😂

😂بابا متم میخام پول ندارم

نترس منم میخام برم 

رفتی خبرم کن نتیجش بگی بم بعد من برم😂

تيرگي نداشتم 

پس فیلر واسه چیه واسه گودی هس؟

اگ تیرگی داشته باشم من بزنم میره؟

ن مطب دکتر برو فقد.جای الکی نرو ۴ تمن

اووو پس فقط مطب دکتررر.  ممنون عزیزمم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792