2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میدونم که خیلی واست مهمه که پولتو جای درست خرج کنی،اگر هنوز واست مونده شما می تونی وارد سرمایه گذاری در حوزه ارز دیجیتال،ماین کردن و learnسوددهی بشی.بسیار پرسود و عالیههههههه.((((((:

البته این روزا اوضاع بازار کار برنامه نویسی هم رونق زیادی پیدا کرده،میتونید این مهارت رو یاد بگیرید.

خب از کجا یاد بگیرم اخه میدونی من روابط اجتماعی ام ضعیفه میخوام مثلا اینجوری باشه که مثلا یکی یادم بده یکم بهم کار بده حتی با درامد کم تا خودم خودمو بکشم بالا

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
عزیزم میدونم که خیلی واست مهمه که پولتو جای درست خرج کنی،اگر هنوز واست مونده شما می تونی وارد سرمایه ...

اخه مهارت میخواد کجا اموزش ببینم

خب ببین مثلا علاقه داری یچیزی رو بدوزی یا مثلا طراحی اینا بکنی؟ حوصله پیتونی براش خرج کنی یا نه

ببین من پولم رو به سختی جمع کردم میگم اگه به جایی نرسم دستخورده اش نکنم

ببین من پولم رو به سختی جمع کردم میگم اگه به جایی نرسم دستخورده اش نکنم

بستگی ب این داره کجا باشی کلانشهر باشی یا شهر کوچیک و اینا

بعدشم اگ میخوای مثلا پولتو بزاری تو یکاری رو زود سود ببینی دنبال کار جدید و یادگیری نباش چون اون طول میکشه کمی خب

بستگی ب این داره کجا باشی کلانشهر باشی یا شهر کوچیک و اینا بعدشم اگ میخوای مثلا پولتو بزاری تو یکار ...

کلان شهرم 

دنبال سود هر چند کم ولی مستمر و مطمئنم

بزار بانک ماهی حدود ۷۰۰ بده فک کنم ولی خیلی کمه

کمه درسته الانم بانکه ولی از تورم عقب میوفتم دوست دارم کار باشهکه با تورم سرمایه ام بره بالا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز