بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان هیچ تصمیمی نگیر فقط خابه فیلم با گوشیش پخش کن از روش با گوشی خودت فیلم بگیر یعنی مشخصبشه که ابن فیلم با گوشی شوهرت گرفته شده و فیلموبرای خودت بفرست نگهش دار اصلا به روش نیار اگه شرایط طلاق نداری اگه داری و میتونی یه ماه دندون رو جگر بذار سخته میدونم و تا میتونی ازش مدرک جمع کن و به خاهرت یا خاهرزادت فکر نکن اونا اگه شرف داشتن وارد زندگی تو نمیشد اگه تونستی برو با یه وکیل مشاوره بگیر سعی کن خیلی غیر مستقیم از خاهر زادت بفهمی بهش تجاوز شده یا خودش پایس یه ماه کامل میتونی همه چیو بفهمی صداشم ضبط کن شد گوشی دختره هم چککن هرکاری فکر میکنی لازمه انجام بده تعقیب شنود هرچی ولی حق خودتو بگیر از زندگی
چشم و گوش بسته نیست زیاد به شوهرم میچسبه یه مدت فاصله گرفت باز شروع کرده مثلا میاد جایی که ما ...
به این شککن ببخش خودش میخاره این دختر بشون سر جاش تو رو یه آدم ساده لوح دیده که میتونه هر غلطی کنه چقدر دلم میخاست میدیدمش چندتا سیلی محکم میزدم توصورتش حرومزاده
سلام عزیزم احساس میکنم به هیج عنوان قصد جدا شدن نداری.همین که میخوای صبوری کنی .بهرحال به روی همسرت بیاری واقعا فاجعه است که باهاش زندگی هم بکنی از طرفی هم اون فیلم از جلو چشمات پاک نمیشه.ادامع بدی هم با همین دختره فرار میکنه.فقط خدا کمکت کنه.