2777
2789

زندگی همیشه سخت و مشکله

و یه اتفاق انقدر تکرار میشه تا ادم درسی که بایدو بگیره وگرنه بازم اون اتفاق تکرار میشه یا ادم توی اون شرایط می مونه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به نگاه خودت داره درسته زندگی سخته و محل امتحان و آزمایشه ولی قطعا همش تلخ نیست و شیرینی هم داره باید بتونی از لحظه های خوبش لذت ببری تا توانایی داشته باشی روزای تلخش رو بگذرونیم و بجنگی

لذت بردن از رنج هایی که میکشیم بهترین راهکاره

مگه رنج کشیدن لذت داره؟

مثل اینه که بگی من لذت میبرم یکی همش چاقو توی بدنم فرو کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
زندگی همیشه سخت و مشکله و یه اتفاق انقدر تکرار میشه تا ادم درسی که بایدو بگیره وگرنه بازم اون اتفاق ...

الان بچه های فقیر بدبخت تو خیابون چ درسی میخوان از زندگی بگیرن؟به چ دردشون میخوره اصلا اون درس؟

من زندگی برام خیلی پوچ شده 

آدم خیلی مذهبی نیستم اما با همین دینی که برای خودم دارم عجیب به پوچی رسیدم توی این دنیا شاید چون دنیایی که قرار بود توش تلاش کنیم برای تعالی جایی برای رقابت و حرص و هرچی اعماله ناشایسته شده ... 

نمیدونم دینی هستی یا نه ولی اینجوری خیلی سخته زندگی کردن توی دنیای الان باید فقط توکلت به خدا باشه و چی بگم منم مثل تو ❤️‍🩹

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

مگه ماروخیست باشیم

بعضی رنج ها رو ما انتخاب میکنیم که در عوض رنج دیگه ای رو نکشیم مثلا کسی که کار می‌کنه خودش انتخاب کرده رنج صبح بیدار شدن و سختی کار و خستگی رو در عوض رنج بی پولی و گرسنگی رو نمیچشه پس یک سری رنج ها. رو خودمون انتخاب میکنیم که از رنج دیگه ای در امان باشیم

از رنج های انتخابی خودت باید لذت ببری چون رو قوی می‌کنه 

بعضی رنج ها رو ما انتخاب میکنیم که در عوض رنج دیگه ای رو نکشیم مثلا کسی که کار می‌کنه خودش انتخاب کر ...

خب پس ما فقط میتونیم از رنجی به رتج کمتر گذر کنیم بازم رنج باهامونه

فرقی‌نمیکنه مذهبی باشی یا نه کلا به درد نمیخوره زندگی

اره اینکه واضحه به هرحال همه انسانیم

ولی من ازون جهت گفتم 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

خب پس ما فقط میتونیم از رنجی به رتج کمتر گذر کنیم بازم رنج باهامونه

دقیقا چون انسان در سختی آفریده شده اینو خدا خودش گفته

البته درکنار این رنج ها شیرینی های هم میده 

هیچ آدمی نیست که تو زندگیش ۱۰۰ درصد کامل از لحاظ عاطفی مالی خانوادگی شغلی و روابط اجتماعی رضایت ۱۰۰ درصد از شرایطش داشته باشه خدا هرکسی رو با توجه به صبر و توانش رنج میده سختی میده تا قوی بشه آزمایش شده تو موقعیت های مختلف چقدر انسان بوده چقدر به یاد خدا بوده