2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره نمیشه ...از عصر اینطور شده / شاید بعده چند وقت برگرده ... آخه نمیشه که دیگه نباشه ... کیک بود ...

عزیزم گذاشتم ببینید 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

مواد لازم پاناکوتا با ژله توت فرنگی:

خامه 2 لیوان

شیر 1/2 لیوان

شکر 1/2 لیوان

اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 7 قاشق چایخوری

ژله توت فرنگی 1 بسته

توت فرنگی مقداری

طرز تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی:

پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و به آن 7 قاشق چایخوری آب اضافه کنید.

کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود ( در صورت لزوم میتوانید چند قاشق دیگر آب اضافه کنید ).

شکر ، شیر و خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، حدود 10 دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

پس از غلیظ شدن مواد اسانس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید ، خوب هم بزنید تا مایه پاناکوتا یکدست شود سپس از روی حرارت بردارید.

مواد را از یک صافی عبور دهید و داخل لیوان بریزید ( 1/3 لیوان را با مایه پاناکوتا پر کنید ) ، لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا بسته شود.

ژله توت فرنگی را در 1 لیوان اب جوش حل کنید سپس 1 لیوان اب سرد به آن اضافه کنید.

ژله را روی پاناکوتاهای بسته شده بریزید ، چند توت فرنگی خرد کنید و داخل مایه ژله بیندازید ، لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس سرو کنید.

میشه بگین چه جوری درست کردین من تا حالا پاناکوتا درست نکردم

دستورشو گذاشتم فقط قبل از ریختن پاناکوتا تو قالب چند تا توت فرنگی کف قالب بزارید روش مقثاری ژله الوورا بربزید به صورت کج بزارید  یخچال خودشو کمی ببنده بعدش طبق روش گه فرستادم پاناکوتا رو درست کنی روش بریزید 

میشه بگین چه جوری درست کردین من تا حالا پاناکوتا درست نکردم

به جای ژله توت فرنگی میتونی خود میوه توت فرنگی رو به اندازه سیصد گرم کمی بپزی میکس کنی اضافه کنی و هر میوه دلخواه که خواستی و میتونی پاناکوتاشو درست کنی یا شکلاتی یا وانیلی یا زعفرانی هر کدوم  دلخواهته عزیزم دلیلش که بهش گفتم ویترینی همون میوه های تهشه که معلومه