2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جات خالی اتفاقا همین الان داشتم کیک شکلاتی با خامه میخوردم  

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
از هرچی شیرینه حالم ب هم میخوره چطوری میخورید؟

ما دخترا معمولا شیرینی خییلی دوست داریم مخصوصا هم اگه پریود باشیم    

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
از هرچی شیرینه حالم ب هم میخوره چطوری میخورید؟

واااا مگ میشه؟؟؟؟

من تو‌خونه اگ شیرینی نباشه دیوونه میشم😑💔خیلیییی عادت دارم :// اگ نصف شب هم باشه خدم دست ب کار میشم یچی شیرین درس میکنم😶

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

کوفتت نشه 🥲🥲💔

ولی تو دلت داری بهم فحش میدیا    

بعد تازه سهم بابا ها و داداشامونو میخوریم😂🤝🏻

واایی اره

من کلا همیشه خدا گشنم و دارم غذا میخورم دوستام مینالن و میگن تو خودت اندامت عین باربیه ولی چجوری انقدر میخوری و چاق نمیشی