2777
2789
عنوان

حس ششمییییییییی جان🥺🥺🥺🩷🩷🩷

383 بازدید | 86 پست

حس ششمی میشه بگی چه حسی از رابطه بین منو عشقم میگیری؟ بنظرت برمیگردیم به هم؟ ؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر میکنم آدم خوبی برای تو نباشه و فقط وابستگی فکری داری بهش.

سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده با هم ازدواج می کنیم؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

فکر میکنم آدم خوبی برای تو نباشه و فقط وابستگی فکری داری بهش.

عزیزم قبلا خیلی دوسم داشت چیشد دیگه حسی نداره بخاطر اینکه فهمید دوسش دارم دیگ حسی نداره

حسش بهم چیه در اینده حسش چطور میشه💔😭😭😭

سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده با هم از ...

سلام گلم. معلم میشی. خوشش از تو میاد اما تو آخر سر منصرف میشی. تقریبا یک و نیم دو سال دیگه. ەرچی صلاحته پیش بیاد برات.

عزیزم قبلا خیلی دوسم داشت چیشد دیگه حسی نداره بخاطر اینکه فهمید دوسش دارم دیگ حسی نداره حسش بهم چ ...

نمیگم که دوستت نداره اما ممکنه آدم خوبی نباشه برات. خیلیا دوستیشون خاله خرسه ست

حس ششم بزار کنار ببین اگه آدمیه که ارزششو نداره و رفته بزار بره جلو رفتن کسیو نمیشه گرفت

بهش بگم یا خودش میگه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سلام گلم. معلم میشی. خوشش از تو میاد اما تو آخر سر منصرف میشی. تقریبا یک و نیم دو سال دیگه. ەرچی صلا ...

گلم کراشم ،که میدونم حس داره،،چند روز پیش کمک

کرد جواب یه چیزی رو گفت،،در اخر منم گفتم منونتم

چه طوری جبران کنم،سونو رو اومدم پیشتون پس

بنویسین،،ای کاش زودتر میپرسبدم نخواستم مزاحمتون بشم،،

چرا سین کرد چیزی نگفت!!!یه خواهش میکنم نگفت

چیو؟

حس ششمی حست چیه من بگم یه حرفیو ک خجالتمه یا اون خودش میگه من راحت میشم نیاز نیس بگم ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1