2777
2789

علائم زباد داشتم

دوروز سردرد شدید داشتم

تو رون پام یدفعه تیر میکشید

دسشویی شدید میگرفت غیرقابل کنترل

دل درد پریودی و...

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
علائم زباد داشتم دوروز سردرد شدید داشتم تو رون پام یدفعه تیر میکشید دسشویی شدید میگرفت غیرقابل کن ...

منم درد شکمی زیاد دارم.  از یک هفته بعد از تخمک گذاریم شروع شد ‌. حالت تهوع هم داشتین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درد شکمی زیاد دارم.  از یک هفته بعد از تخمک گذاریم شروع شد ‌. حالت تهوع هم داشتین ؟

نه تهوع تقریبا از هفته  ۷ شروع شد الان تو هفته دهم بیشتر شده

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

[QUOTE=342751820]من از علایم بارداریم پادرد یعنی انگار داشتن پاهامو میشکستن در این حد شب وروز نداشتم ولی خود بخود خوب ...[/QUOTEعذر میخوام که میگم الان رفتم سرویس روی دستمال خون روشن اومد هنوز دو روز به موعدم مونده...