2821
2789

تا ۳،۴ بیدار میمونم همیشه 🫡

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدلیل مشکلاتم اومدم سایت حالم عوض شع

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

عادت خوبی نیست

دیگه عادت کردم بهش 😶‍🌫️

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

سلام دوست عزیز 

من بلدم طالع رو از طریق حروف ابجد حساب کنم ( حروف ابجد همون ۲۸ حرف عربی هست و توش گچپژ نداره پس گچپژ حذفه حساب نیست ) 

* ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه طلاق میگیرند یا نه ؟ اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان + اسم مستعار فقط زن و مرد ( چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد ) 

* سایت های اهورا مشکان ازدواج ( محقق و فقیه و گرد آورنده آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی متولد نی ریز فارس ) 

طالع حساب میشه و بعد نظر داد به پای این شخص بشین یا نه . 

رایگانه پول اینا نمیگیرم 

و اهورا مشکان ازدواج ( تیتری که در تاریخ ۱۲ بهمن ۹۵ ثبت شده ) = این یکی جهت سرگرمی است و مثل قبلی ها صد در صدی نیست . 

اون عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم و مفصل تر { سایت های اهورا مشکان ازدواج } رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم بعد برای دوستام و فک و فامیلام و سلبریتی ها حساب کردم دیدم دقیقا درسته ( مخصوصا اونایی که جدا شده بودن دقیقا جدایی اومد ) 

************&&&&&************

در این تاپیک برای ۲ تا کاربر هم دیروز مفصل توضیح دادم همراه با اسکرینها 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز