2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتت احتمالا پایینه استراحت کن که به خونریزی نیفتی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بهله بهله

اخرم زد به سیاتیکم نمیتوتستم بشینم یا رانندگی کنم پام کلا بی حس شده بود

ولی الان ۱۵ هفتم یه هفته ایه خوب شده حالا معدم داغون شده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

کمروزیردلتم دردمیکنه؟سونوقلب رفتی اوکی بود؟

اره قلب خوب بود نه دل درد و کمردرد نیس فقد لگن راستم که پای راستمم گرفته

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
کمرت هم درد میکنه؟خیلی ببخشید نزدیکی دارین؟

نه کمرم نیس فقط لگن راستم که پامم گرفته

نزدیکی هم نزدیک دوسه ماهه نداشتم

بهله بهله اخرم زد به سیاتیکم نمیتوتستم بشینم یا رانندگی کنم پام کلا بی حس شده بود ولی الان ۱۵ هفتم ...

اره منم الان پای راستم دقیقن بی حسه

اره منم الان پای راستم دقیقن بی حسه

خوب میشه 

فقط استراحت 

کار دیگش نمیشه کرد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.