2821
2789
بدنیا اومد طلاهاتو بفروش پرستار بگیر  گرچه میدونم احتیاجی ب فروش طلا هم ندارین شاید  اما ...

نه بابا اصلا مشکل پرستار اینا نیست 

همه چی از اون لحاظ اوکیه

من حتا خودم تو خونه غذا درست نمیکنم

ولی ترجیح میدم مادر نشم تا یه مادر بد بشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سنت مناسبه .  بارداری اول سی به بالا ریسکه

من ۳۰ باردار شدم و تقریبا ۳۱ زایمان کردم. باورتون میشه مسمومیت بارداری گرفتم؟؟؟ در حد مرگ رفتم و برگشتم زیر عمل

ولی خداروشکر دومی ۳۴ بودم راحت تر بود

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

مسمومیت بارداری چی هست!!

فشار خون بالا

دفع پروتیین از کلیه

ورم بیش از حد دست و پا

ختم بارداری

نجات اول مادر بعد اگه شد جنین

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

😕

سقط نکنیا دیوونه هدیه خداست . کفران نعمت نکنی ک بعد شاید هر چی زار بزنی واسش خدا یا بهت نده یا معلول و مشکل دار بهت بده . بچه رو پرستار میگیری واسش بزرگ میشه . باور کن خدا ی قدرتی بهت میده ک تا الان نداشتی 

من ۳۰ باردار شدم و تقریبا ۳۱ زایمان کردم. باورتون میشه مسمومیت بارداری گرفتم؟؟؟ در حد مرگ رفتم و برگ ...

باز هم خدا را شکر به خیر گذشته . بارداری اول سن ۳۰ به بعد ریسکه .

خدا حفظشون کنه دسته گلهات 

باز هم خدا را شکر به خیر گذشته . بارداری اول سن ۳۰ به بعد ریسکه . خدا حفظشون کنه دسته گلهات 

عزیزی فدات