2777
2789
عنوان

از رفتارای مامانم خسته شدم دیگه

213 بازدید | 16 پست

همیشه بین من و بقیه بچه هاش فرق میذاره نفهمیدم هیچ وفت دلیلشو اما فکر میکنم چون خیلی صاف و صادقم و بی سیاست .دلیلش اینه هرکاری کنه ناراحتم کنه زود میبخشم و رد میشم نمیدونم امشب خیلی قلبم ب درد اومده از کاراش 

اینارو تو دلت دفع نکن برو بهش بگو شاید خود مامانت هم نفهمه منم رفتم به مامانم گفتم خیلی باهام خوب شد ...

گفتم همیشه امشبم گفتم بهش ناراحت شده و گریه ک هیچ من فرقی نداشته برام هیچکدومتون اما خیلی تابلویه تفاوت رفتاریش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرا همیشه میگن ما بچه هامونو به یک اندازه دوست داریم ولی کلا دروغه منم که کلا به چشم مادرم نمیام عروسشو از من بیشتر دوست داره تاچیزی بگم میگه برو از زنداداشت یاد بگیر ماشالاه زرنگه اخلاقش خوبه دیگه لال میشم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
گفتم همیشه امشبم گفتم بهش ناراحت شده و گریه ک هیچ من فرقی نداشته برام هیچکدومتون اما خیلی تابلویه تف ...

خودش نمی‌فهمه مطمعن باشه وگرنه یه مادر تو دلش بین هیچکدوم بچه هایش فرق نمیزاره

مادرا همیشه میگن ما بچه هامونو به یک اندازه دوست داریم ولی کلا دروغه منم که کلا به چشم مادرم نمیام ع ...

خیلی سخته ادم تنها کسی میتونه تکیه کنه بهش مادرشه من هرحرفی یا درددلی کنم ب روز نمیکشه ب اونیگی خواهرم میگه و همیشم میگه ن من نگفتم تو اشتباه میکنی ب دلم موند ی دفعه بی استرس دردمو بگم بهش 

خیلی سخته ادم تنها کسی میتونه تکیه کنه بهش مادرشه من هرحرفی یا درددلی کنم ب روز نمیکشه ب اونیگی خواه ...

منی که براش میمردم حالا ازش فاصله گرفتم بخدا بزرگترا باید بزرگی بلد باشن این دورای ها بلد نیستن توقع دارن احترامم بزاری آخه چرا خودشونو میشکنن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
[QUOTE=342743326]خودش نمی‌فهمه مطمعن باشه وگرنه یه مادر تو دلش بین هیچکدوم بچه هایش فرق نمیزاره[/QUO ...

هییییی پس نمی‌فهمه باید به خودت بفهمونی که نباید به هیچکس مهربونی بیش از حد بکنی منم بیشتر اوقات پدرم اینطوریه

هییییی پس نمی‌فهمه باید به خودت بفهمونی که نباید به هیچکس مهربونی بیش از حد بکنی منم بیشتر اوقات پدر ...

دلم نمیاد حتی امشب خیلی واضح تو ی جریانی طرف خواهرمو گرفت و منومحکوم کرد بعدم ک اعتراض کردم نشست ب گریه کردن ک من چه فرفی گذاشتم