2777
2789
عنوان

خیلی درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 52 پست

من شب اول خیلی. درد دارم هیچ چیزی ام آرومم نمیکنه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوسول بازی... درک نکردی پس من زار زار گریه میکردم از فشار درد چندبار میوردم بالا، دل و روده ام به هم ...

اخ چقدر بدددد🥺

خواهر زاده ی منم بدجور اصلا می‌میبرنش دکتر آمپول میزنن گاهی 

الان ی مدت شروع کرد ویتامین خوردن میگه بهتر شده زمان پریودی حالش بد میشد و درد داشت کم شد 

😐 سوسول بازیا چیه

منم هیچ دردی ندارم😐ما از بندگان برگزیده خداییم😑😐😑

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
اخ چقدر بدددد🥺 خواهر زاده ی منم بدجور اصلا می‌میبرنش دکتر آمپول میزنن گاهی  الان ی مدت شروع ...

من امپولم میزدم وقتی دیگه رو به موت بودم سرم و امپول 

دیگه بدم میومد شیاف میزدم

یه سونو هم بدین به نظرم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من امپولم میزدم وقتی دیگه رو به موت بودم سرم و امپول  دیگه بدم میومد شیاف میزدم

اره اونم همینجور البته الان بهتر شد  الان یادم نیست قرص مکمل چیه اسمش 🤦‍♀️ 

خوبه دوستمم با شیاف خوب میشه . 

شماهم لاغر بودین لابد 

الانکه میگی بهتری بازم خوبه خیلی

اونایی ک لاغر هستن و وزنشون کمه خیلی بیشتر اذیت میشن . بدنت ضعیفه دکتر رفتی یبار بگو مکمل یا ویتامی ...

دیگه 13ساله ازدواج کردم بعد ازدواج بهتر شدم بعد زایمان خوب شدم ولی مدتیه بدجوری یک هفته قبل پریود اذیت میشم همه سیستمم به هم میریزه اسمش چی بود سندروم پیش از قاعدگی دارم

قبلا داشتم خوب شده بودم باز شروع شده

دیگه 13ساله ازدواج کردم بعد ازدواج بهتر شدم بعد زایمان خوب شدم ولی مدتیه بدجوری یک هفته قبل پریود اذ ...

ای جان خب خیلی خب 

آره شنیدم بعد زایمان اول خوب میشن ولی خب اینکه اینقدر درد و حال بدی تااااا ازدواج و زایمان زوره هوف . 

خدا بهت سلامتی بده گلم. 

الانم میگی اینجور اذیت میشی باز این دوران درد داری یا دکتر برو یا بیشتر استراحت کن ، استرس نداشته باش گرمی بخور ب همسرت بگو با شما بیشتر همکاری کنه این زمان قبل و دوره رو