2777
2789
🫂

🥰

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم میگم 15 سالشه😂

ولم کنا....😂😂اول هفت سال دوم هشت سال سوم نه سال چهارم ده سال پنجم یازده سال ششم دوازده سال هفتم سیزده سال هشتم چهارده سال

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
والا من ثپل دوست دارم ولی ۷۵شدم همه شاکی بودن که وزنتو بیار پایین از دکتر گرفته تا خانواده .تو۲ماه۵ ...

قدت چنده؟.

ملا اونی ک من گفتم ۱۷ هجده کیلو اضافه وزن داره. خودش چیزی‌نمیگه ی‌بنده خدایی هی الکی جو میده ک هیکل فلانی خوبه ‌‌دروووووغ میگه ها خودشم میدونه اما باز ول‌نمیکنه . منم نگاه میکنم فقط . 

parasoo1989@
قدت چنده؟. ملا اونی ک من گفتم ۱۷ هجده کیلو اضافه وزن داره. خودش چیزی‌نمیگه ی‌بنده خدایی هی الکی جو ...

قدم  ۱۶۷ هستش هردکتری ک وزنم میکنه میگه نبایدبیشتر از ۶۲ بآشی نهایت😮‍💨

منم باید س کیلو کم کنم. قدم ۱۶۴ وزنم ۶۳😔

اگه مشگلی نداری کم نکن ۲ ۳ کیلو ک چیزی نیست من ۶ماه متوجه دیابت شدم باداروهم رفت بالا از عید۵کیلوکم کردم بازم باید ۱۰ کیلو کم کنم ۶۰ بشم .خودم از وزنم خوشم میومد

2790
2778
2791
2779
2792