2777
2789
عنوان

کابینت

89 بازدید | 8 پست

دوستان کسی از این مغازه ها یا گروهی که چسب کابینت و کاشی کار میکنن میشناسن؟نمیخوام کابینتامو عوض کنم بجاش می‌خوام برچسب بزنم به کاشی و کابینت تا یه تغییری کنه آشپزخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بده برچسب؟

آره بعد مدتی داغون می‌کنه کابینتا رو چرب بشه درست و حسابی نمیتونی پاک کنی

کاشی‌ها رو هم همینطور 

نمیتونی بشوریشون چون کنده میشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

آره بعد مدتی داغون می‌کنه کابینتا رو چرب بشه درست و حسابی نمیتونی پاک کنی کاشی‌ها رو هم همینطور&nbs ...

عه،از بس تبلیغ میکنن فکر کردم چیز خوبیه!پس چیکار کنم؟

عه،از بس تبلیغ میکنن فکر کردم چیز خوبیه!پس چیکار کنم؟

من مستاجرم برچسب زدم روی کابینت چون مستاجر قبلی زده بود کنده شده بود و جلوه قشنگی نداشت

الان بعد مدتی کنده شده دوباره

نمی‌دونم چکار باید کرد

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من مستاجرم برچسب زدم روی کابینت چون مستاجر قبلی زده بود کنده شده بود و جلوه قشنگی نداشت الان بعد مد ...

این برچسبها هست که ی گروه میاد برات نصب می‌کنه ها،این معمولیا ک تو پلاسکو دارن خودمون می‌زنیم ن

این برچسبها هست که ی گروه میاد برات نصب می‌کنه ها،این معمولیا ک تو پلاسکو دارن خودمون می‌زنیم ن

می‌دونم از همونا زود بلند میشن

می‌دونم از همونا زود بلند میشن

اخه خود کابینتم بخوام بزنم چند میلیون میشه،کنارش کارای دیگه هم می‌خوام ،اینجور برام گرون تموم میشه میخواستم ارزون تموم میشه