❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
من ۱۳ سالم بود رفتم دستشویی دیدم و کسی هم نبود بهش بگم خیلی بد بود😪خاطره مزخرفیه
آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
کلاس شیشم بودم رفته بودم جشن تولد شلوارم سفید بود بعد رفتم دسشویی دیدم به به بعد گریه افتادم رفتم پیش خالم اونم گفت هیچی نیست بعد دیدیم پشت شلوارم لک افتاده دیگه همه فهمیدن💔🙂
22بهمنم بود
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
وای آره مال منم بد بود چون مامانم خیلی واکنش خوبی بهم نشون نداد
اهوم من اصلا هیچ کس نبود بگم بهش و احساس تنهایی خیلی شدیدی میکردم ترسیده بودم تازه دردم داشتم وای خیلی بد بود
آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
۱۲ساله بودم شکم درد میکرد بد جور یعنی افتضاح بود (که موقع ازدواج معلوم شد من مشکل داشتم اصلا نمیتونستم پریود بشم وقبل عروسی عمل جراحی کردم) رفتم دستشویی خون دیدم تولباسم یواشکی اومدم لباسم رو عوض کردم ولی دوباره لباسم کثیف شد نمیدونستم چی کار کنم فکر میکردم یه گناه بزرگی کردم که خدا قهرش گرفته این جوری شدم ولی خوشبختانه خواهر بزرگم ومامانم راهنمایی کردن خواهرم توضیح داد که باید چیکار کنم سال ۱۳۸۶.۴.۱۰ روز عقد خواهر وسطیم بود