2777
2789
عنوان

بو ودود کباب

2905 بازدید | 129 پست

خانما خواهشا رعایت کنید الان همسایه پشت خونمون اتیش کردن خونمون شد دود خالی بعدم کباب گذاشتن بو کباب خونه برداشته ماهم این ماه فریزرمون سوخت ودوچرخه خریدیم برا دخترم دستمون تنگ شد الان گوشت کیلویی ششصدو پنجاه ،همه نمیتونن بگیرن این اخر بی فرهنگیه به نظرم بخدا هر هفته کارشون همینه کاش حداقل ماهی یبار درست میکردن 

خدایا شکرت🌹

چی بگم 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

شما رو درک میکنم

ولی اینکه کسی اختیار خونه و تراسشو نداشته باشه رو درک نمیکنم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما الان دمی گوجه داشتیم 

خواهر وضعیت همه همینه 

اگه این کارو می کنه یا ارثه یا... 

والا مسلمون نیستن

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

منم دوتا بچه دارم دلشون میخواد اخه این چکاریه کباب میخواید برید بخرید بخورید دیگه چرا تو چشم ما میکنید ،وقتی اونا کباب میکنن خونه ما تا دو روز بو میده ،از کانال کولر بو میاد درو پنجره میبندم حتی

خدایا شکرت🌹

همسایه ماهم شومینه دارن. هر اخر هفته بزن و بکوب و کباب😄 ولی مهم نیست برامون از بوش لذت میبریم😂

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

یعنی آدم اختیار خونه اش رو هم نداره؟ یکی پولشو میده کباب میخوره یکی به خونش میرسه و هر کسی یه جوری خرج میکنه دلشون میخواد نوش جونشون 

چرا اینجوری هستین 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
منم دوتا بچه دارم دلشون میخواد اخه این چکاریه کباب میخواید برید بخرید بخورید دیگه چرا تو چشم ما میکن ...

خب اونا مگه مسئول شما و بچه هاتون هستن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
والا ما الان دمی گوجه داشتیم  خواهر وضعیت همه همینه  اگه این کارو می کنه یا ارثه یا...&n ...

خدارو شکر وضعشون خیلی خوبه ولی ماهم گناه نکردیم که همسایه اینا شدیم بخدا حامله بودم هر هفته همین بودن ولی خب بازم من بزرگم به دوتابچه کوچیک من چی بگم

خدایا شکرت🌹
یعنی آدم اختیار خونه اش رو هم نداره؟ یکی پولشو میده کباب میخوره یکی به خونش میرسه و هر کسی یه جوری خ ...

ما هم تو ساختمونمون هر دفعه یکی کباب میکنه با اینکه وضعمون خوب نیست اصلا ناراحت نمیشم نوش جونشون

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ما اصن تو خونه گوشت کباب نکردیم تا بحال فقط تو خورشت . ماهی یکی دوبار میریم بیرون کباب میکنیم

زمستونا هم ترجیحا کبابی نمیخوریم یا هم بیرون میخوریم 

مگ واجبه حالا تو خونه بخدا بیرون تو پارک و فضای باز بیشتر میچسبه

یعنی آدم اختیار خونه اش رو هم نداره؟ یکی پولشو میده کباب میخوره یکی به خونش میرسه و هر کسی یه جوری خ ...

بالاخره ادم باید بدونه وقتی توی خونه کباب درست میکنه بوش میره خونه همسایه درست نیست یه بچه دلش بخواد اون ادم مدیون میشه شکم ارزش نداره ادم خودش و مدیون کنه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خدارو شکر وضعشون خیلی خوبه ولی ماهم گناه نکردیم که همسایه اینا شدیم بخدا حامله بودم هر هفته همین بود ...

انشالله چوب اش را نی خورن

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
خب اونا مگه مسئول شما و بچه هاتون هستن 

نیستن ولی شما داری وضعیت جامعه میبینی که چقدر گوشت گرونه بزارن ماهی یبار درست کنن حالا اصلا گوشتت بدرک درست کنن ،این گناه نیست که شبا خنک ماباید همه درو پنجره هارو ببندیم خونه دود خالی میشه 

خدایا شکرت🌹