2821
2789
عنوان

اشتهای زیاد

943 بازدید | 10 پست

سلام چن روزه اشتهام خیلی زیاد شده همین غذا میخورم فوری گرسنم میشه مثلا داشتم رژیم میگرفتم بعد از ازدواج وزنم بالا رفته بود ولی آنچنان گرسنم میشه فشارم میوفته و دست و پام بی حس میشه نمیدونم دلیلش چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سرکار اینجوری میشم یه ساعت خاصی از روز طوری گرسنه ام میشه که احساس می کنم هرچی بخورم سیر نمیشم !

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
خیلیم میوه میخورم ولی تا نون یا برنج نخورم همینم

عزیزم من کارم با محصولات گیاهی فوراور ساخت امریکاست

مکمل کاهش اشتها دارم برات خودمم میخورم واقعا عالیه کم اشتها شدم و دیگه هم سمت هله هوله نمیرم 

این مکمل موثر در سوزاندن چربی های اضافی،تبدیل گلوکز به قند انرژی،لاغری و کنترل طبیعی اشتها و نیز می تواند به متابولیسم یا سوخت و ساز طبیعی بدن،کاهش کلسترول و اسیدهای چرب غیر ضروری (LDL) کمک کرده و باعث رشد مو، ناخن و داشتن پوست سالم شود.برای افرادی که ورزش می کنند و در بدن به سرعت انرژی ایجاد می کنند، گزینه ای ایده آل است.

•حاوی HCA ، مسدود کننده سنتز چربی و کاهش دهنده طبیعی اشتهای کاذب

• مفید و مؤثر در کاهش وزن

قیمتش 200 تومنه حدودا

تمایل داشتی دعوت دوستی بفرست تا شمارمو بزارم فقط بگو برای کاهش اشتها

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792